Bemutatók

Rendezvényeinken csak és kizárólag OKJ bizonyítvánnyal rendelkező kozmetikusok, illetve kozmetikus tanulók vehetnek részt! Bővebb információért, időpontokért, kattintson a rendezvény neve melletti „Start” ikonra! Amennyiben szeretne valamelyiken részt venni, hívja központi számunkat +36 1 350 09 63 !

GIGI INGYENES TERMÉKBEMUTATÓ

Előadó: Aubéli Vanda
A termékismertető  a GIGI széles termék kínálata miatt két részből áll. Ahhoz, hogy teljes rálátása legyen a termékekre javasoljuk, hogy mindkét részen vegyen részt!

PEELING WORKSHOP

Előadó: Aubéli Vanda
A hámlasztó eljárások megoldást kínálnak a ráncok kezelésére, a pigmentfoltok halványítására, a szeborrea, akne gyógyítására. A GIGI termékek között rendkívül sok savas készítményt találunk, melyek segítenek nekünk abban, hogy páciensünk bőrére és problémájára a legmegfelelőbb megoldást válasszuk. A workshop során  ezeket a készítményeket és eljárásokat ismerjük meg. 

KÉNYEZTETŐ WORKSHOP

Előadó: Gáspárné Vass Mária
Felgyorsult világunkban, ahol már a virtuális fórumok fontosabbak, az emberi érintés ritka kincs. A workshopon a kényeztető, relaxáló masszázs mozdulatokat beszéljük meg kezeléssel együtt.

TRÜKKÖK ÉS PRAKTIKÁK

Téma vezető: Csiba Katalin

Csiba Katalin több mint 25 éve dolgozik a GIGI termékekkel kozmetikus mesterként és megyei képviselőként. Ez idő alatt számtalan variációt dolgozott ki az anyagok kombinálására vonatkozóan. A hosszú idő alatt összegyűjtött praktikákat, kifejlesztett technikákat beszéljük meg a workshopon. Fő témák a bőrmegújító kezelések, az aknés-, szeborreás bőrök kezelése, anti-aging kezelések, illetve a pakolások, maszkok fontos szerepe.

MASTERS COLORS SMINK BEMUTATÓ

Előadó: Bellák Réka
„Természetesen sminkeljen”- bemutatjuk a Masters Colors- All Seasons széles palettáját, melynek termékei természetes hatóanyagokban gazdagok (ásványi összetevők), és nem csak színezik, de ápolják is a bőrt.  A bemutatón megbeszéljük a sminkelés alapszabályait.

PLASMA G THREE SYSTEMS TECHNOLOGY GÉPBEMUTATÓ

Előadó: Aubéli Vanda
Egy kiváló anti-aging kezelő gép, elérhető áron! A gép előnye, hogy akár 1 funkcióval is megvásárolható, és utána bármikor bővíthető a további 1 vagy 2 metódussal. Így nem kell egyszerre nagyobb összeget befektetni!
A három funkció, valamint a MesoActive ampullák együttes használatával eredményes és látványos kezeléseket, illetve kúrákat végezhetünk pácienseinken. A bemutató során megismerkedünk a készülék elméleti és gyakorlati hátterét, kezeléssel együtt. 

LIFTIN’G FIVE SYSTEMS TECHNOLOGY BEMUTATÓ

Előadó: Aubéli Vanda
A Liftin’G készülék öt nélkülözhetetlen elektrokozmetikai technológiát ötvöz magába, melyek látványossá és eredményesebbé teszik a mindennapi kozmetikai kezeléseket. A bemutató során megismerkedünk a készülék elméleti és gyakorlati hátterét kezeléssel együtt. 

GIGI AKADÉMIA PLUS PROGRAM

 

PROFESSZIONÁLIS SZAKMAI ELŐADÁSOK

Előadó: Aubéli Vanda
Megbeszélésre kerülnek a különböző bőrtípusok és azok bőrápolási metódusai. Mind a 3 időpont más és más témával foglalkozik!

ÁRKÉPZÉS WORKSHOP

Előadó: Filótás Zsuzsanna

2020. tavaszán a vírus megváltoztatta az életünket, és mindenkit kizökkentett a megszokott kerékvágásból. A kozmetikák bezártak, csak az érintésmentes lakossági termék átadásának lehetősége maradt a kozmetikusok számára. Szerencsére a nehezén túl vagyunk, de a vendégek látogatási szokásai megváltoztak. Kisebb vagy nagyobb mértékben válsághelyzeteket tapasztalhatunk mindenhol az üzleti életben. Ebben a helyzetben hogyan emeljünk árat és mikor? Mindezt hogyan kommunikáljuk? Ha egy újabb vírus változtatja meg majd esetleg az életünket, ahhoz hogyan alkalmazkodjunk? Hogyan tudunk krízis helyzetben is élményt teremteni a vendégek számára? A tájékoztatón ezeket a kérdéseket beszéljük meg.

ANTI-AGING LIFTING MASSZÁZS WORKSHOP
Előadó: Gáspárné Vass Mária
A bemutatók mellett ez egy gyakorlati workshop, ahol megbeszéljük az arcizmok elhelyezkedését és működését valamint az ezeket feszesítő masszázs mozdulatokat. 

PLASMA G THREE SYSTEMS TECHNOLOGY GÉPBEMUTATÓ

Előadó: Aubéli Vanda
Egy kiváló anti-aging kezelő gép, elérhető áron! A gép előnye, hogy akár 1 funkcióval is megvásárolható, és utána bármikor bővíthető a további 1 vagy 2 metódussal. Így nem kell egyszerre nagyobb összeget befektetni!
A három funkció, valamint a MesoActive ampullák együttes használatával eredményes és látványos kezeléseket, illetve kúrákat végezhetünk pácienseinken. A bemutató során megismerkedünk a készülék elméleti és gyakorlati hátterét kezeléssel együtt.