Tanfolyamok

Tanfolyamainkon csak és kizárólag OKJ bizonyítvánnyal rendelkező kozmetikusok, illetve kozmetikus tanulók vehetnek részt! Bővebb információért, tanfolyam időpontokért, kattintson a tanfolyam neve melletti “Start” ikonra! Amennyiben szeretne valamelyik tanfolyamunkon részt venni, hívja központi számunkat +36 1 350 09 63 !

GIGI INGYENES TERMÉKISMERTETŐ

Előadó: Aubéli Vanda
A termékismertető tanfolyam a GIGI széles termék kínálata miatt két részből áll. Ahhoz, hogy teljes rálátása legyen a termékekre javasoljuk, hogy mindkét tanfolyamon vegyen részt!

PEELING MESTERKURZUS

Előadó: Aubéli Vanda
A hámlasztó eljárások megoldást kínálnak a ráncok kezelésére, a pigmentfoltok halványítására, a szeborrea, akne gyógyítására. A GIGI termékek között rendkívül sok savas készítményt találunk, melyek segítenek nekünk abban, hogy páciensünk bőrére és problémájára a legmegfelelőbb megoldást válasszuk. A tanfolyam során ismertetjük ezeket a készítményeket és eljárásokat. A tanfolyam gyakorlati részében mindenki kipróbálhatja a GIGI savas kezeléseit.

KÉNYEZTETŐ SZÉPSÉGMASSZÁZS 

Előadó: Gáspárné Vass Mária
Felgyorsult világunkban, ahol már a virtuális fórumok fontosabbak, az emberi érintés ritka kincs. A legtöbb páciens bőrproblémái orvoslása mellett legfőképp egy igazi kényeztető, relaxáló masszázsra vágyik! Unja már az iskola masszázst? Szeretné kicsit másképp kényeztetni vendégeit? Egyhangúnak tartja kezeléseit? Jöjjön el hozzánk és tanuljon meg egy új masszázstechnikát, melyet beépíthet bármely kezelésébe, hogy elvarázsolhassa vendégeit!

MASTERS COLORS SMINK TANFOLYAM

Előadó: Bellák Réka
„Természetesen sminkeljen”- bemutatjuk a Masters Colors- All Seasons széles palettáját, melynek termékei természetes hatóanyagokban gazdagok (ásványi összetevők), és nem csak színezik, de ápolják is a bőrt. Mindenki kipróbálhatja és megtapasztalhatja saját bőrén ezt a fantasztikus családot! A kurzus során mindenki megismerheti a sminkelés alapvető szabályait, elméleti és gyakorlati fortélyait, ezenfelül szóba kerül a tanácsadás és a termékajánlás is.

PLASMA G THREE SYSTEMS TECHNOLOGY TANFOLYAM

Előadó: Aubéli Vanda
Egy kiváló anti-aging kezelő gép, elérhető áron! A gép előnye, hogy akár 1 funkcióval is megvásárolható, és utána bármikor bővíthető a további 1 vagy 2 metódussal. Így nem kell egyszerre nagyobb összeget befektetni!
A három funkció, valamint a MesoActive ampullák együttes használatával eredményes és látványos kezeléseket, illetve kúrákat végezhetünk pácienseinken. A tanfolyam során megismerkedünk a készülék elméleti és gyakorlati hátterével, majd mindenki megtapasztalhatja a kezelés hatékonyságát. (A kezelések sorrendje a befizetés sorrendjében történik!)

LIFTIN’G FIVE SYSTEMS TECHNOLOGY TANFOLYAM

Előadó: Aubéli Vanda
A Liftin’G készülék öt nélkülözhetetlen elektrokozmetikai technológiát ötvöz magába, melyek látványossá és eredményesebbé teszik a mindennapi kozmetikai kezeléseket. A tanfolyam során megismerkedünk a készülék elméleti és gyakorlati hátterével, majd mindenki megtapasztalhatja a kezelés hatékonyságát. (A kezelések sorrendje a befizetés sorrendjében történik!)

GIGI AKADÉMIA PLUS PROGRAM

 

Közkívánatra januártól júniusig egy 4. szemesztert is elindítunk a GIGI Akadémia Plus Programban. Célunk, hogy az alapismeretek mellett a kozmetikus egy széleskörű tudásra, tapasztalatra tegyen szert, melyet hasznosítani tud a munkája során. Ebben az időszakban mindent megismétlünk újra azok kedvéért, akik valamelyik előadást kihagyták volna az előző szemeszterekben.
Az előző félévben új előadásokat tettünk be azok kedvéért, akik már mindent végigjártak. Ezeket újra megismételjük ebben a szemeszterben is:
1. Kommunikáció Dr. Bagdy Emőkével
2. Bőrgyógyászati téma Dr. Balogh Györggyel
3. Pszichológia Pap Erikával

Így minden kedves GIGI Kozmetikus partnerünket szeretettel várunk!

Az Akadémia Plus Program 10 előadás sorozatból áll:
3 professzionális,
2 marketing,
1 gyakorlati (masszázs),
1 Plasma G arckezelőgép,
1 professzionális bőrgyógyászat,
1 kommunikáció és
1 pszichológia tanfolyamból.

 

PROFESSZIONÁLIS SZAKMAI ELŐADÁSOK

Előadó: Aubéli Vanda
Egy olyan egymásra épülő, oktatási kurzus, mely során tanfolyamról tanfolyamra kitérünk a kozmetikus munka során felmerülő bőrproblémákra (pl. rosacea, pigmentált bőr, zsíros bőr, érett bőr, stb.), valamint azok okaira, hátterükre, és a GIGI termékekkel való szakszerű kezelésükre. Szó lesz a szalonkezelések mellett arról is, hogy mit ajánljunk páciensünknek az egyes helyzetekben otthoni ápolásra, és persze teret adunk a szakmai tapasztalatcserének is. Mind a 3 időpont más és más témával foglalkozik!

MARKETING

Előadó: Filótás Zsuzsanna
A marketing ismerete elengedhetetlen korunk élenjáró kozmetikusai részére, akik folyamatosan, up-to-date tudással szeretnének rendelkezni. Olyan óriási a kínálat és túlkínálat a szépségápolási termékek piacán is, olyan nagy a reklámzaj, hogy a kozmetikusoknak ismerniük kell a megfelelő kommunikációs sémákat és a csatornákat, ha kellőképpen szeretnék felhívni magukra a figyelmet. Tudatosan kell használni a marketing eszközöket, legyen az régi bevált dolog, vagy új módszer.

PSZICHOLÓGIA
TESTSZIMBOLIKA ÉS BŐRÉLMÉNY A KOZMETIKÁBAN
Előadó: Pap Erika
Pap Erika gyermek-, és ifjúsági klinikai szakpszichológus, relaxációs-, és szimbólumterapeuta, a MURMO Szakpszichológiai és Művészetterápiás Központ alapítója, vezetője. A tanfolyam során a résztvevők interaktív módon sajátíthatják el a témával kapcsolatos elméleti-és gyakorlati tanácsokat, és védelmi taktikákat.

KOMMUNIKÁCIÓ
KAPCSOLATÁPOLÁS, KAPCSOLATKEZELÉS
Előadó: Prof. Dr. Bagdy Emőke-klinikai szakpszichológus, egyetemi tanár
Az előadás a fogalmak jelentésének meghatározását követően az együttműködő kommunikáció jellegzetes interakciós lépéseit és folyamatát vezeti végig. Gyakorlati helyzetek keretében mutat rá a verbális, nonverbális kommunikáció, valamint a metakommunikáció jelentőségére a kapcsolati folyamatokban.

PROFESSZIONÁLIS BŐRGYÓGYÁSZATI ELŐADÁS
A HEV FÉNY KÁROS HATÁSAI, VÉDEKEZÉS A KOZMETIKUS ÉS A KOZMETOLÓGUS SEGÍTSÉGÉVEL
Előadó: Dr. Balogh György
A CITY NAP termékcsaládunk bevezetésekor már rávilágítottunk a mesterséges fények káros hatásaira is. Ezen az előadáson a HEV fény ártalmairól lesz szó, még mélyebb, még tudományosabb megközelítésében, illetve arról, hogy mit tehetünk ellene, és hogyan lehet védekezni a kozmetikus, illetve a kozmetológus segítségével. Interaktív szeminárium moderátorral.

ANTI-AGING LIFTING MASSZÁZS
Előadó: Gáspárné Vass Mária
Az elméleti oktatások mellett ezúttal nagy hangsúlyt fektetünk a gyakorlati képzésre is. Mindenkinek szüksége van időnként a gyakorlati tudásának felfrissítésére, új kézmozdulatok elsajátítására. A tanfolyamon az izmok elméleti áttekintése után következik a konkrét masszázs mozdulatok megtanulása, mely egy relaxáló és egyben manuális feszesítő technika lesz.

PLASMA G THREE SYSTEMS TECHNOLOGY TANFOLYAM

Előadó: Aubéli Vanda
Egy kiváló anti-aging kezelő gép, elérhető áron! A gép előnye, hogy akár 1 funkcióval is megvásárolható, és utána bármikor bővíthető a további 1 vagy 2 metódussal. Így nem kell egyszerre nagyobb összeget befektetni!
A három funkció, valamint a MesoActive ampullák együttes használatával eredményes és látványos kezeléseket, illetve kúrákat végezhetünk pácienseinken. A tanfolyam során megismerkedünk a készülék elméleti és gyakorlati hátterével, majd mindenki megtapasztalhatja a kezelés hatékonyságát. (A kezelések sorrendje a befizetés sorrendjében történik!)