RETIN A Pigmenthalványító protokoll

 

White & Bright Program
Javasolt téli fehérítő program

KÖTELEZŐEN HASZNÁLANDÓ LAKOSSÁGI TERMÉKEK RETIN A FEHÉRÍTŐ KEZELÉSEKHEZ, MINDEN TÍPUSÚ HIPERPIGMENTÁCIÓ VILÁGOSÍTÁSÁHOZ:

RETIN A  Pigmentált bőrre szappan

RETIN A  Előkészítő folyadék- Biostimuláló arctonik

RETIN A Melanin blokkoló

RETIN A Melano Tri Corrector

RETIN A M.R.S krém

SUN CARE SPF 40

Előkezelés 

A kezelés megkezdése előtt otthon 3-4 hétig használja a RETIN A termékeket, hogy bőrét fokozatosan hozzászoktassa a hatóanyagokhoz! A termékek használatának gyakorisága az Ön bőrének érzékenységétől, reagálási képességéttől is függ. A termékek használata bizsergő, égő érzést és bőrpírt válthat ki.  Az első néhány napban bőr szárazság érzés és enyhe bőrhámlás előfordulhat.  Ahogy a bőr alkalmazkodik a kezeléshez ez a reakció meg fog szűnni. Az esti bőrápolási rutinban szereplő RETIN A  Előkészítő folyadékot első héten csak minden második este használja a bőr RETIN A szappannal való letisztítása után. A szintén az esti bőrápolási rutinban szereplő RETIN A  MELANO TRI CORRECTOR krémet első héten kétszer (három nap eltéréssel), majd következő héten kétnaponta este alkalmazza! Azokon az éjszakákon, amikor nem használja a RETIN A MELANO TRI CORRECTOR krémet, RETIN A M.R.S. krémmel ápolja bőrét!    Amennyiben nem tapasztal kellemetlen bőrfeszülést, hámlást, bőrpírt, fokozatosan áttérhet a RETIN A MELANO TRI CORRECTOR mindennapos alkalmazásra. Bőrszárazság, égő érzés észlelése esetén a tünetek megszűntéig reggel-este csak a RETIN A M.R.S. krémet, és nappalra a RETIN A M.R.S.  krém fölé a SUN CARE SPF 30-as fényvédővel ellátott hidratálókrémet használja!

FONTOS! Ebben az időszakban mindvégig kerülje a napfényt és a szoláriumot, valamint használjon fényvédőt tartalmazó krémet (Sun Care SPF 40)!!!

 

Elő- és utókezelő termékek RETIN A fehérítő kezelésnél:

Reggel:

 1. RETIN A Pigmentált bőrre szappannal  tisztítsa le bőrét!
 2. RETIN A Melanin blokkoló krémet simítson teljes felszívódásig  a bőrbe!
 3. RETIN A M.R.S. krémmel hidratálja bőrét!
 4. SUN CARE SPF 40-es fluid besimításával biztosítjuk a bőr fényvédelmét!

Este:

 1. RETIN A Pigmentált bőrre szappannal tisztítsa le bőrét!
 2. RETIN A Előkészítő folyadékkal, vattakorong segítségével törölje át bőrét!
 3. RETIN A MELANO TRI CORRECTOR krémet vagy RETIN A M.R.S. krémet simítson a bőrbe!
 • Három nappal a szalonkezelés előtt és után ne használja a páciens Retin A Előkészítő folyadékot és a Retin A MELANO TRI CORRECTOR krémet!
 • A szalonkezelés utáni két napban csak a RETIN A Melanin blokkoló krémet és a RETIN A M.R.S. krémet és Sun Care SPF 40-es fluidot használja, majd ezután újra napi szinten használhatja a teljes terméksort!
 • A kezelést enyhe bizsergés, égő érzés és hiperémia kísérheti. Az első napokban szárazság és és esetenként hámlás figyelhető meg. Ez a reakció elmúlik, ahogy ön bőre hozzászokik a termékekhez.
 • Ha irritáció alakul ki, néhány napig hagyja abba a hatóanyag használatát, és csak a M.R.S. krémet használja!
 • Használjon napközben SUN CARE fényvédő krémet!

A fehérítő program 4 kezelésből áll, melyből az első három fehérítő peeling kezelés (kezelésről, kezelésre növelve a peeling hatóidejét), az utolsó egy New AGE G4 regeneráló, feltöltő kezelés.

Az eljárásokat 14-21 naponta végezzük a bőr érzékenységétől és a rehabilitációtól függően!

RETIN A fehérítő program első 3 hámlasztó kezelési protokollja:

RETIN A fehérítő program 4.  regeneráló kezelési protokollja: