LIFTIN’G

LIFTIN’G FIVE SYSTEMS TECHNOLOGY gépbemutató
(5 funkciós professzionális kozmetikai készülék)
Előadó: Aubéli Vanda
A Liftin’G készülék öt nélkülözhetetlen elektrokozmetikai technológiát ötvöz magába, melyek látványossá és eredményesebbé teszik a mindennapi kozmetikai kezeléseket.
AZ 5 FUNKCIÓ:
Hydra Jet Peeling/ Oxygen infusion: Egy olyan fájdalommentes, bőrápoló eljárás, amely szignifikánsan javítja a bőr megjelenését és textúráját. Egy apró, hűs gőzborotvához hasonló eszköz, mely szabályozható 6 bar-ig, növelhető nyomással permetezi a kezeléshez kiválasztott oldatot a bőrre. Az eljárással 6 szintű fiatalítást érhetünk el: peeling, mélytisztítás, hidratáció növelés, oxigén feltöltés, vér- és nyirokkeringés fokozás, pigmenthalványítás.
Újgenerációs iontoforézis: A kozmetikai iontoforézis kezelés egy klasszikus, de a mai napig az egyik leghatékonyabb eljárás a bőr hidratálására, vízben oldódó, illetőleg ionizálható hatóanyagok bevitelére, a bőr táplálására. A Liftin’G készülékbe a galvánáram jó tulajdonságait megőrizve, egy új áramformát építettünk be, melynek segítségével elkerülhetők a galvánáramnál megismert mellékhatások. Ez az egyenáramnak egy speciális, komputerrel vezérelt módosított változata. A kontrollált töltés változtatás helyreállítja a sejtek eredeti töltését, ezáltal hatékonyabbá teszi az iontoforézist, valamint megakadályozza a kivörösödést és a pH eltolódást.
Újgenerációs ultrahang: A kisfrekvenciás kozmetikai ultrahangot hatóanyagok bejuttatására, anyagcsere folyamatok élénkítésére, gyulladásos folyamatok csökkentésére alkalmazzuk. A Liftin’G készülékben a bőrtípus függvényében szabályozva van az intenzitás, másrészt a folyamatos ultrahang helyett, impulzusüzemű pulzáló, modulált (hullámhosszában szabályozott) ultrahangot alkalmazunk.
Face-lifting: Az elektromos face-lifting fájdalom nélkül végzi el az arc izmainak stimulálását. Hatására az arc lassabban öregszik, az öregedés
folyamatát lassítjuk, az edzett izmok részben, vagy egészben regenerálódnak, visszafiatalodnak, visszanyerik terjedelmüket, feszességüket. A kezelést váltakozó áramú pozitív és negatív komponensek impulzus sorozatával végezzük. A mikroáram, amellyel dolgozunk egy speciális pulzáló áramforma, amely a beépített program szerint változik frekvenciájában, formájában és intenzitásában.
Mikromasszázs: A Liftin’G készülék mikromasszázsa során lüktető elektrosztatikus mezők kialakításával hatunk a bőr- és a bőr alatti
kötőszövet működésére. Ez a rezgés, azaz oszcilláció más terápiás formákkal ellentétben kifejezetten kíméletesen hat, és bejut a különféle szöveti rétegekbe (bőr, kötőszövet, szubkután zsírszövet, izmok, vér- és nyirokedények). Az eljárás eredményesen alkalmazható: ödéma csökkentésre, nyirokfolyadék normalizálására, fájdalomcsillapításra, gyulladáscsökkentésre, sebgyógyulás elősegítésére, eritéma csökkentésre, szem körüli karikák-, ödémák csökkentésére, sejtanyagcsere aktivizálására, izomerősítésre, izomgörcs lazításra.
A KÉSZÜLÉK HÁROMFÉLE VARIÁCIÓBAN VÁSÁROLHATÓ MEG:
1 funkcióval: hydra jet peeling/ oxygen infusion
4 funkcióval: újgenerációs iontoforézis, újgenerációs ultrahang, face-lifting, mikromasszázs
5 funkcióval: hydra jet peeling/ oxygen infusion, újgenerációs iontoforézis, újgenerációs ultrahang, face-lifting, mikromasszázs

A bemutató során megbeszéljük a készülék elméleti és gyakorlati hátterét kezeléssel együtt.

Személyes konzultációs időpontok:

2024. január 25. (csütörtök) 10-15 óráig
2024. február 22. (csütörtök) 10-15 óráig
2024. március 14. (csütörtök) 10-15 óráig
2024. április 18. (csütörtök) 10-15 óráig
2024. május 16. (csütörtök) 10-15 óráig

Létszám: 6 fő
A bemutató díja: 15.000 Ft
A bemutatón résztvevők kétféle kupon közül választhatnak: 5.000 Ft-os kupon, amely bármilyen GIGI termékre beváltható egy hónapon belül (kizárólag budapesti képviseletünkön)! 10.000 Ft-os kupon, amely bármilyen típusú Liftin’G készülék vásárlásához felhasználható 3 hónapon belül! A gép áráról, és egyéb információkról érdeklődjön a GIGI képviseleteken!

A bemutatón csak és kizárólag OKJ bizonyítvánnyal rendelkező kozmetikusok, illetve kozmetikus tanulók vehetnek részt! Amennyiben szeretne részt venni, hívja központi számunkat +36 1 350 09 63