Alternatív megoldás hialuronsavas injekcióra

Ahogy telnek az évek, arcunkon egyre több kis barázdát, ráncocskát, megereszkedést észlelhetünk. Ezek megjelenéséért nem csak az életkorunk, hanem életmódunk, bőrápolási szokásaink is okolhatóak.
A ráncoknak két típusa van, de a két típus létrejötte nem különíthető el élesen.
A mimikai vagy dinamikus ráncokat az arcizmok intenzív, gyakori mozgása hozza létre.
Ilyenek:
• a szemöldökök közötti függőleges ráncok,
• a szem környéki szarkalábak,
• a homlokon keresztirányban futó ráncok.
30-40 éves korban megjelenhetnek azoknál, akik a mimikájuk során ezeket az izmokat gyakran használják.
A korral egyre jobban mélyülő statikus ráncok kialakulásának fő oka a hialuronsav mennyiségének csökkenése. Ezek az orrszárnyaktól az ajakzugig húzódó (nasolabiális) ráncok, a felsőajak körüli „dohányzacskó” ráncok, a száj körüli marionett ráncok, a szemöldökök közötti függőleges, ún. „haragos ráncok”. A felsőajak is elvékonyodik, mivel itt is csökken a hialuronsav mennyisége.
Ezeket az esztétikailag zavaró ráncokat gyakran plasztikai beavatkozással (botox, hialuronsavas bőrfeltöltés) ellensúlyozzák. Az injekciós feltöltő eljárások nagyon népszerűek, de nem kockázat- és mellékhatás mentesek. Sokan félnek ezek mellett attól is, hogy túl művivé változtatják az arcát, és elveszíti az saját karakterét. Az utóbbi évek technológiai fejlődésének köszönhetően azonban már fájdalom- és kockázatmentesen, kozmetikai készítményekkel is elérhetjük, hogy bőrünk visszanyerje feszességét, rugalmasságát, simaságát, ha ezeket otthon nap, mint nap alkalmazzuk!
Hialuronsavas injekció helyett: GIGI 3D Hyalu Fill Booster
Sok hialuronsavas termék létezik a piacon, de nagyon nem mindegy hogy milyen molekulasúlyú és milyen módon előállított hialuronsav van ezekben a termékekben.
A GIGI hialuronsavas boostere egy hialuronsavas, feltöltő-, feszesítő krém, amely a legjobb megoldást nyújtja a hialuronsav optimális beviteléhez, és elengedhetetlen az egészséges, sima és rugalmas bőr fenntartásához. A termék a különböző molekulasúlyú hialuronsavat, aktív hordózó molekulákba csomagolva, természetes peptidekkel és vegyületekkel kombinálva juttatja a bőrbe. Ezek a hatóanyagok együtt segítenek abban, hogy feltöltsék a bőr legmélyebb rétegeit, miközben kisimítják a bőr felületi rétegét is. Formulája a legmodernebb dermo – kozmetikai technológia, mely ma elérhető.
Alkalmazáskor a krém védő-, egészséges és hidratáló belső réteget hoz létre, amely láthatóan javítja a bőr minőségét és megjelenését. Simítja, feltölti a ráncokat, és visszaállítja a bőr évek során elvesztett szilárdságát és rugalmasságát.
Hatóanyagok:

HYALUSPHERE A Hyalusphere egy szabadalmaztatott mikro kapszulázási technológiával (Spherulite) jutattja be a nagy molekulasúlyú biotechnológiai módszerekkel, növényekből, tejsav-baktériumok által előállított hialuronsavat a bőrbe.

Működési mechanizmus- Hyalusphere

1. Optimalizált bőr penetráció A Spherulite lehetővé teszi, hogy a nagy molekulatömegű hialuronsav elérje a mély bőrrétegeket.
2. Idő kontrollált hialuron felszabadulás A Spherulite rétegek egymás után nyílnak meg, ezzel kiváltva a hialuronsav folyamatos és tartós felszabadulását.
3. Feltöltő hatás A hialurontartalom növekedése a bőr mélyebb rétegeiben a ránc kitöltéséhez vezet.

REDENS’IN Kiváló minőségű hialuronsav és a „Commiphora mukul” gyantakivonat keveréke a Spherulite® szabadalmaztatott mikrokapszulázási technológiába ágyazva.

Működési mechanizmus-Redens’In

 

  1. Egy lassú felszabadulású transzfer technológia segít a hialuronsavnak a legmélyebb bőrrétegekbe behatolni, visszaadni a bőr volumenét.
  2. A Commiphora Mukul Resin kivonat növeli a zsírsejtek triglicerid tárolási képességét, ezáltal visszaadja az arc fiatalkori tömörségét.

CRYSTALHYAL Biotechnológiai úton előállított nagy molekula tömegű hialuronsav. A Crystalhyalt biotechnológiai eljárással lehet előállítani tejsav baktériumok és egy ún. megújuló növényi szubsztrát felhasználásával.

Működési mechanizmus- Cristalhyal:

 

 

1. Mikroszkopikus védőréteget képez a bőrön, amely nem zárja el a pórusokat, de gátolja a láthatatlan vízleadást.
2. Megtartja a nedvességet a bőr felső rétegében, és egyfajta nedvességmegtartó rendszerként működik.
3. Védi a bőrt a külső behatásoktól.

STIMULHYAL Ez a szabadalmaztatott hatóanyag kifejezetten serkenti a bőr természetes hialuronsav- és elasztin termelődését, így akadályozva a bőr öregedését. Növeli a bőr rugalmasságát. Segít megelőzni a bőr megereszkedését, valamint a ráncok kialakulását két, egymást kiegészítő tevékenység által.

X50 HYALUFILLER Az X50 HYALUFILLER egy kozmetikai drón, amely egy specifikus peptidet szabadít fel, és a hialuronsav termelést természetes módon növeli. Elősegíti a hialuronsav természetes regenerálódását a mélyebb bőrrétegekben. Rövid időn belül egészséges, egységesen ránctalan megjelenést ad a bőrnek, köszönhetően új hatóanyag beviteli technológiájának.

EASYLIANCE® A hatóanyag elterül a bőr felszínén, miközben mikroszkopikus, rugalmas filmréteget hoz létre, amely gyorsan széthúzódik és kisimítja a bőrt. Ez egy azonnal látható, ráncmélység csökkenést és látványosan simább bőrképet vált ki.

A 3D Hyalu Fill Multi Power H.A. lehetővé teszi a tű nélküli látványos hialuronsav feltöltést!

Visszaadja a bőr volumenét, simítja, feltölti a ráncokat, és visszaállítja az évek során elveszett szilárdságot és rugalmasságot.

Használja naponta reggel és este! A letisztított bőrön a problémás területekre finoman, teljes felszívódásig simítsa be a terméket, majd használja fölé a megszokott hidratáló, illetve éjszakai krémét!