BIOPLASMA kezelési protokoll

Bioplasma vitalizáló, bőrmegújító, bőrfiatalító kezelés

Glycopure szappan

A letisztítást, előkészítést a Glycopure szappannal végezzük, mely tökéletesen eltávolítja a szennyeződéseket, a sminket, és a felesleges faggyút a bőrről. A termék 3,5 pH értékével felkészíti a bőrt a további hatóanyagok hatékonyabb felszívódására.
• Kis mennyiségű vízzel habosítsa fel a terméket a bőrön, és körkörös mozdulatokkal haladva, alaposan dolgozza át a termékkel a bőrt!
• Bő vízzel öblítse le a terméket a bőrről!

Bioplasma azelain peeling zselé

Azelainsavas, AHA komplexes (alma-, borkő-, citromsav) peeling zselé. Eltávolítja az elhalt hámsejtek,  tisztítja a bőrt, és megnyitja a további hatóanyagok számára.
• Legyezőecset segítségével viszonylag vastag, egyenletes rétegben vigye fel a peeling zselét az arc-, nyak-, és dekoltázs területére!
• A bőr reakciójának (bőrpír megjelenésének) függvényében hagyja a peelinget 5-10 percig dolgozni a bőrön!

Bioplasma bőrmegújító szérum

A Bioplasma bőrmegújító szérum enyhén lúgos pH-értékével leállítja a hámoldó savak működését, miközben magas hatóanyag tartalmával azonnal és mélyen hidratálja, vitalizálja, nyugtatja a bőrt.
• Anélkül, hogy eltávolítaná az Azelain peeling zselét, vigyen a peeling zselé mennyiségével azonos mennyiségű Bioplasma bőrmegújító szérumot a kezelt terültre!
• 10 percig, vagy a termék tökéletes felszívódásáig masszírozza a bőrt!

Bioplasma revitalizáló maszk
+
Bioplasma aktiváló maszk

A Bioplasma Revitalizáló maszk és a Bioplasma Aktiváló maszk rendkívül mélyen hidratálja a bőrt, felerősíti a sejtek közötti energiaáramlást, semlegesíti a szabad gyököket, javítja a sejtmembránok sérüléseit. Helyreállítja a bőr egészséges működését, funkcióit; simítja, regenerálja, feltölti a bőrt.
• Nyisson ki egy-egy Aktiváló és Revitalizáló maszkot tartalmazó tasakot és töltse ki egymásra egy keverő tálba!
• Keverje össze a két maszkot, amíg egységes homogén állagot el nem ér!
• Az így kapott pakolást spatula segítségével, egyenletes rétegben vigye fel az arc-, nyak-, dekoltázs területére!
• A maszk hatóideje 20 perc. A hatóidő letelte után nedves törlőkendő segítségével távolítsa el a maszk fel nem szívódott maradványait!

Bioplasma mélyhidratáló masszázskrém

Aktív masszázskrém, amely javítja a vérkeringést és a bőrön belüli anyagcsere folyamatokat. Táplálja, hidratálja és feltölti a bőrt.
• A Bioplasma masszázskrémmel végezzen egy hosszabb kényeztető arc- és dekoltázs masszázst!

Bioplasma supreme hidratáló maszk

A Bioplasma supreme hidratáló maszk egy feltöltő, nyugtató, regeneráló krémmaszk. Finom textúrájú, lágy, poranyagmentes maszk, nem terheli túl a korpás szeborreás bőrt sem. Látványosan simítja a bőrt, feltölti nedvességgel a bőr mélyebb rétegeit is, duzzasztja a kollagén- és elasztin rostokat. Stimulálja a kollagén- és a hialuronsav szintézist. Gyógyítja a hámréteg és a sejtmembránok sérüléseit.

vagy

Bioplasma supreme tápláló krém

A Bioplasma tápláló krém regenerálja a víz- és zsírhiányos bőröket. Mélyen hidratál, táplál, gyógyítja a bőr sérüléseit. Semlegesíti a szabad gyököket, stimulálja a kollagén- és hialuronsav szintézist. Visszaállítja a bőr normális működését és védekező funkcióit.
• Zsírhiányos bőr esetén ultrahangkezelést végzünk a Bioplasma supreme tápláló krémmel, szeborreás vagy eritémás bőr esetén a Bioplasma supreme hidratáló maszkkal.

 

Bioplasma supreme szérum

Aktív regeneráló, feltöltő, fiatalító luxus szérum. Magas hatóanyag koncentrációja azonnal aktiválja a bőrt, helyreállítja a bőr egészséges működését és védekező funkcióit. Minden bőrtípus fiatalítására, regenerálására alkalmas mélyhidratáló szérum, mely kijavítja az életvitelből eredő bőrproblémákat.
• 2-3 ml Bioplasma supreme szérumot simítunk a bőrbe.

Bioplasma supreme hidratáló krém száraz bőrre SPF 20

A száraz bőrre készült hidratáló krém intenzív, tápláló, feszesítő krém. Megszünteti a bőr húzódását, szárazságát. Pótolja a hiányzó hidrolipid réteget, helyreállítja a bőr normális működését és védekező funkcióit. Új életerővel tölti fel a bőrt. Teljes körű UVA- és UVB védelmet biztosít. Semlegesíti a szabad gyököket, gyógyítja a bőr sérüléseit, stimulálja a kollagén- és a hialuronsav szintézist. Gátolja a pigmentációk kialakulását.
vagy
Bioplasma supreme hidratáló krém zsíros bőrre SPF 17

A zsíros bőrre készült hidratáló krém csökkenti a pórusok méretét, folyamatos használata megszünteti a bőr olajos csillogását. Teljes körű UVA- és UVB védelemmel látja el a bőrt. Semlegesíti a szabad gyököket, gyógyítja a bőr sérüléseit, stimulálja a kollagén- és a hialuronsav szintézist. Gátolja a pigmentációk kialakulását.

  • A kezelést a bőrtípusnak megfelelő Bioplasma supreme hidratáló krém besimításával fejezze be!

Minden kezelés után gondoljon a személyre szabott otthoni ápolásra! Ajánljon lakossági termékeket, melyet GIGI szépségreceptre felírva adjon át páciensének!
Erre a bőrtípusra ajánljuk a következő termékeket:

Reggel: Ester C lágy, tisztító szappan, Bioplasma Supreme hidratáló krém száraz/ zsíros bőrre
Este: Ester C lágy, tisztító szappan, nyáron: Bioplasma tápláló krém, télen: Ester C bőrmegújító krém
Kiegészítő termékek: Nutri-Peptide hidratáló, vitalizáló maszk- heti kétszer, akár egész éjszakára fent hagyva, csak reggel letisztítva. Ester C rizs peeling- minden reggel.