Csongrád megyei képviselet

Sanibell kozmetika – Dr. Katonáné Dunai Erika

Több mint 20 éve képviseljük a GIGI és Mary Cohr céget a Szeged belvárosában található referencia kozmetikánkkal, ahol amellett, hogy használat közben láthatják az anyagokat a kozmetikus szakemberek, az igényes szépségápoláshoz mindent beszerezhetnek a krémektől a gépeken át a teljes szalon felszerelésig.
Szaktanácsadással, továbbképzésekkel, konzultációkkal és bemutatókkal segítem kozmetikus partnereink fejlődését, e két prémium kategóriás brand minél hatékonyabb alkalmazásához.
Szalonomban a lakosság és pácienseink részére is folyamatosan elérhetőek a GIGI és MARY COHR kozmetikumok az otthoni ápoláshoz.
A GIGI és MARY COHR arckezelésekhez szükséges kozmetikai gépek bemutatása és alkalmazásuknak ismertetése szintén szolgáltatásunk része.
Pácienseink számára személyre szabott kozmetikai arckezeléseket kínálunk, szükség szerint kiegészítve mezoterápia, rádiófrekvencia és plasma kezeléssel.
MARY COHR anti-aging kezeléseket a hightech CATIOVITAL CELLULAR ENERGIE géppel végezzük, manuális kezelésekkel felváltva.
A szempillák dúsítása és hosszabbítása a Lash and Lashes termékekkel történik, mely lehetőségek közül csak a spirálozott szempilla hatást alkalmazzuk (1D).
A sminkeléshez a francia MASTERS COLORS palettáját használjuk.
Továbbképző tanfolyamaink garantálják kozmetikus partnereink szakmai fejlődését, sőt szalonjuk marketingjéhez is segítséget nyújtunk.

Szolgáltatásaink:

Kapcsolat

Kozmetika és képviselet

Cím
6722, Szeged, Mérey utca 6.

Nyitva tartás
H-P: 8-18, Szombat: bejelentkezés alapján

Telefon / Fax
+36-62/421-141

Dr. Katonáné Dunai Erika
kozmetikus mester, egészségtan tanár, gyakorlati oktató

GIGI-, Mary Cohr-, Plasma G-, Liftin’G megyei képviselő


+36-20/967-6543

E-mail
dunai@gigicosmetic.hu

Web
www.sanibell.hu