Személyiségfejlesztő, kommunikációs interaktív tréning

Időpont: 2024. 03. 09. (szombat)

Előadó: Szegvári Katalin újságíró, televíziós szerkesztő-riporter, kommunikációs tréner

„Jót s jólEbben áll a nagy titok.” / Kazinczy Ferenc  /

Tréning sok játékkal fűszerezve

Ismerős helyzet? „Nem érted, pedig már kétszer is elmondtam? „ Mit nem lehet ezen érteni? „ Rám soha senki nem figyel, bezzeg X.Y.-ra igen” Tehetünk ezek ellen? Naná! J

Tematika:

Szórakoztató játékok segítségével a kommunikáció fontosságát, az információ átvitel sajátosságait „saját bőrükön” érzékelik a résztvevők.

Milyen vagyok?

Hogyan hozhatom a legjobb formámat?

Hogyan kommunikálhatok sikeresen a munkahelyemen, a családban, a barátokkal?

Hogyan válaszoljunk konfliktusokra, váratlan helyzetekre?

Amikor hirtelen változás következik be az életünkben, megjelenik a bizonytalanság, a kiszámíthatatlanság, úgy érezhetjük, elvesztünk. Szorongunk, és  talán éppen emiatt nem találjuk a kivezető utat.

Pedig van megoldás!

Szereplés munkahelyen, családban és idegen közegben

Az életből ismert helyzetek reprodukálása: előadás, sztori mesélés

A kurzuson a szereplés nem megjátszást jelent. A tréning nem egy átváltoztató szalon reprodukálása. Az maradsz, ami alapvetően voltál, csak izgalmasabb, érdekesebb kiadásban J!

A tréning során a résztvevők elsajátíthatják, és rögzülhet bennünk mindaz, amitől érdekesek, izgalmasak, érthetőek lesznek mások számára is.

Szögezzük le: mindenkinek van legjobb formája, még ha nem is tud róla.

Vessünk véget a  „rám úgysem kíváncsi senki” frusztrációnak. Ha jól tálaljuk gondolatainkat, meglepően változik majd a környezetünk hozzánk való viszonyulása. Üzembiztosan kihozható mindenkiből az érdekes, figyelemre méltó személyiség. A sok játék, helyzetgyakorlat segít a könnyű felismerésben.

A tréninget ajánljuk azoknak, akik sikeresek szeretnének lenni, akik jobban szeretnék megismerni magukat, akik rugalmasan akarnak alkalmazkodni a változó helyzetekre, akár munkahelyi, akár magánéleti szinten, akik szeretnek játszani, és akik közösségi együttműködésre is szeretnének felkészülni!

A workshop díja: 20 000 Ft, melyből 10.000 Ft levásárolható