LIFTIN’G FIVE SYSTEMS TECHNOLOGY

Egy öt funkciós, újgenerációs készülék nélkülözhetetlen funkciókkal.

Hydra Jet peeling.

Hydra Jet Peeling/ Oxygen infusion

A Hydra Jet Peeling/ Oxygen infusion egy olyan fájdalommentes, bőrápoló eljárás, amely szignifikásan javítja a bőr megjelenését és textúráját. Egy apró, hűs gőzborotvához hasonló eszköz, mely szabályozható, 6 bar-ig növelhető nyomással permetezi a kezeléshez kiválasztott oldatot a bőrre.
Komplex eljárás, mellyel hatféle módon fiatalíthatjuk a bőrt:
· peeling
· mélytisztítás
· hidratáció
· oxigén feltöltés
· vér- és nyirokkeringés fokozás
· pigment halványítás

Iontophoresis

Újgenerációs iontoforézis

A kozmetikai iontoforézis kezelés egy klasszikus, de a mai napig az egyik leghatékonyabb eljárás a bőr hidratálására, vízben oldódó, illetőleg ionizálható hatóanyagok bevitelére, a bőr táplálására.
A Liftin’G készülékbe a galvánáram jó tulajdonságait megőrizve, egy új áramformát építettünk be, melynek segítségével elkerülhetőek a galvánáramnál megismert mellékhatások.
Ez az egyen áramnak egy speciális, komputerrel vezérelt módosított változata. A kontrollált töltés változtatás helyreállítja a sejtek eredeti töltését, ezáltal hatékonyabbá teszi az iontoforézist, valamint megakadályozza a kivörösödést és a pH-eltolódást.
Az iontoforézis gyorsítja a bőr vér- és nyirokkeringését, oxigén- és tápanyagfelvételét valamint bomlástermékeinek elszállítását. Mivel sok vizet és vízoldékony hatóanyagot képes a bőrbe juttatni, ezért az látványosan feltöltődik, kifeszül, nő a rugalmassága és feszessége.

Sonophoresis

Újgenerációs ultrahang

A kisfrekvenciás kozmetikai ultrahangot hatóanyagok bejuttatására, anyagcsere folyamatok élénkítésére, gyulladásos folyamatok csökkentésére alkalmazzuk. A Liftin’G készülékben a bőrtípus függvényében szabályozva van az intenzitás, másrészt a folyamatos ultrahang helyett, impulzusüzemű, pulzáló, modulált (hullámhosszában szabályozott ) ultrahangot alkalmazunk.

Face-lifting

Face-lifting

Az arcizmok szoros összeköttetésben vannak az arcbőrrel, így az azonnal követik az izmok mozgását. Az arcizmok állapota és formája hat az arc esztétikai szépségére. Ezért fontos hangsúlyt fektetni az arc izmainak feszességére. A természetes öregedés folyamán izmaink folyamatosan vesztenek volumenükből és az arckontúrok a gravitációnak megfelelően lefelé csúsznak. Az elektromos face-liftinggel arcizmainkat edzésnek vetjük alá, igy arcunk lassabban öregszik, az öregedés folyamatát lassítjuk, az edzett izmok részben vagy egészben regenerálódnak, visszafiatalodnak, visszanyerik terjedelmüket, feszességüket.

Micromassage

Mikromasszázs

A Liftin’G készülék mikromasszázsa során lüktető elektrosztatikus mezők kialakításával hatunk a bőr- és a bőr alatti kötőszövet működésére. Ez a rezgés, azaz oszcilláció más terápiás formákkal ellentétben kifejezetten kíméletesen hat és bejut a különféle szöveti rétegekbe (bőr, kötő szövet, zsírszövet, izmok, vér- és nyirokedények). A kezelés nem invazív, nem traumatikus, gyengéd módszerének köszönhetően már nagyon korai szakaszban is alkalmazható, pl. egy sérülés vagy operáció után. A mélyen a szövetekbe jutó rezgések az összehúzódás elernyedés segítségével edzik az arc izomzatát, így feszesen tartják azt. A kollagéntermelés és a sejtek regenerálódásának serkentésével a bőr megtartja fiatalos kinézetét. Az eljárás eredményesen alkalmazható: ödéma csökkentésre, nyirokfolyadék normalizálására, fájdalomcsillapításra, gyulladáscsökkentésre, sebgyógyulás elősegítésére, eritéma csökkentésre, szem körüli karikák-, ödémák csökkentésére, sejtanyagcsere aktivizálására, izomerősítésre, izomgörcs lazításra.

A KÉSZÜLÉK HÁROMFÉLE VARIÁCIÓBAN VÁSÁROLHATÓ MEG:
1 funkcióval: hydra jet peeling/ oxygen infusion
4 funkcióval: újgenerációs iontoforézis, újgenerációs ultrahang, face-lifting, mikromasszázs
5 funkcióval: hydra jet peeling/ oxygen infusion, újgenerációs iontoforézis, újgenerációs ultrahang, face-lifting, mikromasszázs

Bővebb információért keresse képviselőjét!

Készülék bemutató időpontokért kattints a „Start” gombra!