NEW AGE G4

NEW AGE G4
A többszintű bőrregeneráció új korszaka
A GIGI LABORATORIES által kifejlesztett G4 termékcsalád új korszakot nyit a kozmetikai életben, és 4 szinten – mikrobiom, epidermális gát, epidermisz és irha- intenzíven küzd az öregedés jelei ellen.
A G4 termékcsalád a legmodernebb hatóanyagokat tartalmazza, amelyek ellensúlyozzák az öregedést kiváltó tényezőket és hatékony többszintű ránckorrekciót biztosítanak, miközben jelentősen javítják a bőr feszességét és rugalmasságát. Antioxidáns komplexe megakadályozza az oxidatív stresszt és a lipidperoxidációt a stratum corneumban. Segít a sejtes immunitás erősítésében, és a sejtmembránok védelmében is. A terméksor biztosítja a természetes hidratáltság helyreállítását a Natural Moisturizing Factor (NMF) komponensek kiegészítésével és szintézisének serkentésével, miközben serkenti a természetes hialuronsav termelődését. A mélyebb peeling eljárások és az eszközalapú invazív kezelések agresszív hatásai miatt az epidermális gát vagy a dermális mátrix sérülhet. A NEW AGE G4 kezelés képes a sérült stratum corneum helyreállítására és stimulálására, valamint az extracelluláris mátrix tartalékainak feltöltésére.

PCM™ COMPLEX: PEPTIDEK + CERAMIDOK + MATRIX
Egyedi, szabadalmaztatott P.C.M. komplexet tartalmaz, amely a hidrolipid gát helyreállítására és fenntartására, valamint az extracelluláris mátrix stimulálására szolgál.

1–12 termék, összesen 14 db