MARKETING

Előadó: Filótás Zsuzsanna
Időpont: 2020. február 17. (hétfő) 10-14 óráig
A marketing ismerete elengedhetetlen korunk élenjáró kozmetikusai részére, akik folyamatosan, up-to-date tudással szeretnének rendelkezni. Olyan óriási a kínálat és túlkínálat a szépségápolási termékek piacán is, olyan nagy a reklámzaj, hogy a kozmetikusoknak ismerniük kell a megfelelő kommunikációs sémákat és a csatornákat, ha kellőképpen szeretnék felhívni magukra a figyelmet. Tudatosan kell használni a marketing eszközöket, legyen az régi bevált dolog, vagy új módszer.
OFFLINE és ONLINE MARKETING
Akadémiánk két marketing témát von össze egy előadásba.
OFFLINE MARKETING – Alapok, melyek sohasem változnak, marketing törvények, melyek a kozmetikus munka-marketing eszenciáját adják meg a hallgatóknak.
ONLINE MARKETING – A tanfolyamon megtanulhatják a résztvevők, hogyan és mit érdemes „hirdetni” a Facebookon és az Instán, milyenek a jó posztok és videók, valamint milyen egy jó céges oldal.
Az előadás ára: 10.000 Ft, melyből 5.000 Ft egy hónapon belül levásárolható (kizárólag budapesti képviseletünkön).

Tanfolyamunkon csak és kizárólag OKJ bizonyítvánnyal rendelkező kozmetikusok, illetve kozmetikus tanulók vehetnek részt! Amennyiben szeretne tanfolyamunkon részt venni, hívja központi számunkat +36 1 350 09 63!