PLASMA G

PLASMA G THREE SYSTEMS TECHNOLOGY -TOUCH SCREEN (érintőképernyős) VÁLTOZATBAN
ÚJ! (3 FUNKCIÓS PROFESSZIONÁLIS KOZMETIKAI KÉSZÜLÉK) GÉPBEMUTATÓ 
Előadó: Aubéli Vanda
Egy kiváló anti-aging kezelő gép, elérhető áron! A gép előnye, hogy akár 1 funkcióval is megvásárolható, és utána bármikor bővíthető a további 1 vagy 2 metódussal. Így nem kell egyszerre nagyobb összeget befektetni!
FUNKCIÓK:
Plasma: Viszonylag új technológia a kozmetikában! Ránckezelés, pigmenthalványítás, akne-, rosacea-, heg- és striakezelés.

Rádiófrekvencia: Feszesítés, fiatalítás.

Elektroporáció: Bőrtípusnak és bőrproblémáknak megfelelő orvosi tisztaságú hatóanyagok bőrbe juttatása.

A három funkció, valamint a MesoActive ampullák együttes használatával eredményes és látványos kezeléseket, illetve kúrákat végezhetünk pácienseinken. A bemutató során megbeszéljük a készülék elméleti és gyakorlati hátterét kezeléssel együtt.

Személyes konzultációs időpontok:

2021. szeptember 9. (csütörtök) 10 -től 15 óráig
2021. október 7. (csütörtök) 10 -től 15 óráig
2021. november 11. (csütörtök) 10 -től 15 óráig
2021. december 2. (csütörtök) 10 -től 15óráig

Létszám: 6 fő

A bemutató díja: 15.000 Ft
A bemutatón résztvevők kétféle kupon közül választhatnak: 5.000 Ft-os kupon, amely bármilyen GIGI termékre beváltható egy hónapon belül (kizárólag budapesti képviseletünkön)! 10.000 Ft-os kupon, amely bármilyen típusú Plasma G készülék vásárlásához felhasználható 3 hónapon belül! A gép áráról, és egyéb információkról érdeklődjön a GIGI képviseleteken!

A bemutatón csak és kizárólag OKJ bizonyítvánnyal rendelkező kozmetikusok, illetve kozmetikus tanulók vehetnek részt! Amennyiben szeretne  részt venni, hívja központi számunkat +36 1 350 09 63