RETIN A Bőrmegújító protokoll

KÖTELEZŐEN HASZNÁLANDÓ LAKOSSÁGI TERMÉKEK RETIN A FIATALÍTÓ, BŐRMEGÚJÍTÓ KEZELÉSEKHEZ:

RETIN A  Hidratáló szappan / RETIN A Szappan zsíros problémás bőrre  

RETIN A  Előkészítő folyadék- Biostimuláló arctonik

RETIN A Megújító éjszakai krém

RETIN A M.R.S krém

SUN CARE SPF 40

Előkezelés:

A kezelés megkezdése előtt otthon 3-4 hétig használja a RETIN A termékeket, hogy bőrét fokozatosan hozzászoktassa a hatóanyagokhoz! A termékek használatának gyakorisága az Ön bőrének érzékenységétől, reagálási képességéttől is függ. A termékek használata bizsergő, égő érzést és bőrpírt válthat ki.  Az első néhány napban bőrszárazság érzés és enyhe bőrhámlás előfordulhat.  Ahogy a bőr alkalmazkodik a kezeléshez, ez a reakció meg fog szűnni. Az esti bőrápolási rutinban szereplő RETIN A  Előkészítő folyadékot első héten csak minden második este használja, a bőr RETIN A szappannal való letisztítása után! A szintén az esti bőrápolási rutinban szereplő RETIN A Megújító éjszakai krémet  első héten kétszer (három nap eltéréssel), majd következő héten kétnaponta este alkalmazza! Azokon az éjszakákon, amikor nem használja a RETIN A Megújító éjszakai krémet, RETIN A M.R.S. krémmel ápolja bőrét!    Amennyiben nem tapasztal kellemetlen bőrfeszülést, hámlást, bőrpírt, fokozatosan áttérhet a mindennapos alkalmazásra. Bőrszárazság, égő érzés észlelése esetén a tünetek megszűntéig reggel-este csak a RETIN A M.R.S. krémet, és nappalra a RETIN A M.R.S.  krém fölé a SUN CARE SPF 40-es fényvédővel ellátott hidratálókrémet használja!

FONTOS! Ebben az időszakban mindvégig kerülje a napfényt és a szoláriumot, valamint használjon fényvédőt tartalmazó krémet (Sun Care SPF 40)!!!

Napi bőrápolási rutin:

Reggel:

  1. RETIN A szappannal  tisztítsa le bőrét!
  2. RETIN A M.R.S. krémmel hidratálja bőrét!
  3. SUN CARE SPF 40-es fluid besimításával biztosítjuk a bőr fényvédelmét!

Este:

  1. RETIN A szappannal tisztítsa le bőrét!
  2. RETIN A Előkészítő folyadékkal, vattakorong segítségével törölje át bőrét!
  3. RETIN A Megújító éjszakai krémet vagy RETIN A M.R.S. krémet simítson a bőrbe!

Tudnivalók a szalonkezelés előtti és utáni termékhasználatról:

  • Három nappal a szalonkezelés előtt és után a páciens ne használja a RETIN A Előkészítő folyadékot és a RETIN A Megújító éjszakai krémet!
  • A kezelést enyhe bizsergés, égő érzés és bőrpír kísérheti. Az első napokban szárazság és enyhe hámlás előfordulhat.
  • A szalon kezelés után 3 napig a páciens RETIN A M.R.S. krémmel hidratáljon, savas termékeket ne használjon!
  • Használjon napközben SUN CARE fényvédő krémet!

Szabályok a  RETIN A fiatalító, bőrmegújító hámlasztó kezelésekre:

Tilos a peelinget sebre, szem környékére és az ajkakra felvinni!

A kezelés a kontraindikációk kizárása után minden bőrtípusra használható, jól tolerálható és a hámlasztás folyamata a szakember által jól irányítható.

A peeling oldat felkenése után fellépő égő, csípő érzés normális. A bőrt a peeling alatt nem ajánlott legyezni, mert csökken a hatásfok, és tilos a bőrt fóliával lefedni!

Amikor keratin koagulációt észlel bárhol az arcon (ezt zúzmara effektusnak is nevezik, mert a bőr kifehéredik), azonnal semlegesítse az érintett területet Glycopure Neutralizálóval! Ez olyan helyeken fordulhat elő, ahol paciensünk bőrén a hám jobban károsodott.

A hámlasztással egy időben a kezelt területen gyantázni, nyomkodni tilos! (Gyantázni minimum 3 nappal, tisztítani minimum 1 héttel a kezelés előtt javasolt.)

A kúra befejezése után még 6 hétig tilos napozni, illetve szoláriumozni és kötelező fényvédőt használni!!!!

A hámlasztó kezelés után 24 órán keresztül ne érje víz az arcot!

A szalon kezelés után 3 napig RETIN A savas termékeket ne használja! Nappalra a RETINA M.R.S. krém használata után Sun Care SPF 40-es fényvédő fluiddal óvja bőrét!

A fiatalító, bőrmegújító program 4 kezelésből áll, melyből az első három fiatalító peeling kezelés (kezelésről, kezelésre növelve a peeling hatóidejét), az utolsó egy New AGE G4 regeneráló, feltöltő kezelés.

A kezeléseket 14 naponta végezzük!

1. kezelés

2. kezelés

3. kezelés

4. kezelés