TRÜKKÖK ÉS PRAKTIKÁK

Téma vezető: Csiba Katalin

Időpont: tervezés alatt

Létszám: min. 20 fő

Csiba Katalin több mint 25 éve dolgozik a GIGI termékekkel kozmetikus mesterként és megyei képviselőként.

Ez idő alatt számtalan variációt dolgozott ki az anyagok kombinálására vonatkozóan. A hosszú idő alatt összegyűjtött praktikákat, kifejlesztett technikákat beszéljük meg a workshopon. Fő témák a bőrmegújító kezelések, az aknés-, szeborreás bőrök kezelése, anti-aging kezelések, illetve a pakolások, maszkok fontos szerepe.

Workshop díja: 20.000 Ft

A résztvevők 10.000 Ft-os kupont kapnak, amely bármilyen GIGI termékre beváltható egy hónapon belül (kizárólag budapesti képviseletünkön)!

A workshopon csak és kizárólag OKJ bizonyítvánnyal rendelkező kozmetikusok vehetnek részt! Amennyiben szeretne részt venni, hívja központi számunkat +36 1 350 09 63!

RECOVERY akció

Megérkezett az októberi akciónk! A RECOVERY termékcsaládot e hónapban a szokásos 17% kedvezménnyel vásárolhatjátok meg!
A RECOVERY akcióban résztvevő termékek: -Tisztító zselé -Nappali védőkrém SPF 30 (kabin és lakossági) -Bőrpírcsökkentő intenzív krém (kabin és lakossági) -Helyreállító éjszakai krém (kabin és lakossági) -Optimalizáló szérum (kabin) -Utókezelő maszk (kabin)
A termékek megismeréséért kattints a képre!
Az akció a készlet erejéig tart! Részletekről érdeklődjetek országszerte minden GIGI Kozmetikában, Képviseleten vagy központi telefonszámunkon:
+36 1 350 0963