Kategória:

Leírás

Intim fiatalító, fehérítő szett a test olyan területeire, amelyek különösen érzékenyek a sötétedésre: a hónaljak, a mellbimbók, a bikini terület és más intim régiók. A bőrfehérítő aktív összetevők visszafordítják a súrlódás-, dörzsölés-, a napfény hatásait és az összes olyan tényezőt, amely sötét foltokat vagy területeket hoznak létre a test bőrén.
A peeling enyhe hámoldást végez, hogy eltávolítsa az elhalt sejteket a bőr felső rétegről.

Lakossági kiszerelés: 5×5 ml

Az intim halványító gél lebontja a melanin lerakódásokat és halványítja a foltokat. A szett alkalmazása egyenletes tónusú és ragyogóbb megjelenést kölcsönöz a bőrnek.

Lakossági kiszerelés: 30 ml

Felhasználás

Használati útmutató az Intim peelinghez:

Alkalmazza heti kétszer a szappannal és vízzel megtisztított, törülközővel megszárított területen!

Vigye fel a GIGI REJUVINTIM intim peelinget 3-5 perc hatóidőre! A hatóidő letelte után bő vízzel öblítse le és szárítsa meg a kezelt területet, majd vigye fel ugyanezen területekre az Intim halványító gélt! A peeling eltávolítja az elhalt hámsejteket és elősegíti a halványító gél hatékonyabb működését.

Használati útmutató az Intim halványító gélhez:

Naponta egyszer vigyen fel egy vékony réteg GIGI REJUVINTIM halványító gélt az érintett területre! Az öltözködés előtt várjon, amíg a gél teljesen megszárad. Gyorsabb eredmény elérés céljából használhatja az Intim halványító gélt naponta kétszer is.

Összetétel

Intim peeling

Water (Aqua), Glycolic Acid, Lactic Acid, Urea Peroxide, Glycerin, Polysorbate 20, Hydroxyethylcellulose, Citric Acid, Allantoin, Aloe Barbadensis Leaf Juice, Mandelic Acid, Kojic Acid, Fragrance (Parfum), Epilobium Angustifolium Flower/Leaf/Stem Extract, Sodium Acetate, Cellulose, Phenoxyethanol, Sodium Metabisulfite, Retinyl Palmitate, Helianthus Annuus Seed Oil, Alpha Isomethyl Ionone, Benzyl Salicylate, Citronellol, Geraniol, Linalool.

Intim halványító gél

Water (Aqua), Alcohol Denat., Hamamelis Virginiana Leaf Water, Lactic Acid, Butylene Glycol, Urea Peroxide, Polysorbate 20, Alpha-Arbutin, Kojic Acid, Vaccinium Myrtillus Fruit Extract, Hydroxyethylcellulose, Hexylresorcinol, Saccharum Officinarum Extract, Caprylic Acid, Fragrance (Parfum), Chlorhexidine Digluconate, BHT, Isopropyl Alcohol, Citrus Aurantium Dulcis Fruit Extract, Citrus Limon Fruit Extract, Sodium Acetate, Acer Saccharum Extract, PEG-400, Cellulose, Caproic Acid, Capric Acid, Benzyl Alcohol, Sodium Benzoate, Potassium Sorbate, Retinyl Palmitate, Helianthus Annuus Seed Oil, Alpha Isomethyl Ionone, Benzyl Salicylate, Citronellol, Geraniol, Linalool.