Kategória:

Leírás

Ester C
A GIGI egy fantasztikus termékcsaládot fejlesztett ki a legidőszerűbb igényekre, egy szépség vitaminbomba formájában. A sápadt, fakó, pigmentált, száraz, érzékeny, kivörösödő, vagy indokolatlanul zsíros bőr károsodásokról, vitamin-, ásványi anyag-, aminosav hiányról árulkodik. Ezeket az anyagokat általában táplálék útján próbáljuk szervezetünkbe bevinni. A táplálék útján bevitt hatóanyagok legnagyobb százalékát szervezetünk többnyire működése fenntartására hasznosítja, nagyon kis százalékban jutnak el bőrünkig. Ennek a problémának a megoldására fejlesztette ki a GIGI az Ester C termékcsaládját, amely közvetlenül a bőrbe viszi be rendkívül nagy hatékonysággal vitaminokat, ásványi anyagokat, aminosavakat. Hatóanyagai helyreállítják a bőr egészséges működését, kijavítják sérüléseit, felerősítik természetes védekezőképességét. Nagyon széles körben ajánljuk a termékeket, hiszen palettája a szeborreás bőrtől kezdve, az anti-aging kúrákat folytatókon át, az időskor pigmentfoltokkal küzdőkig mindenkinek kiváló megoldás lesz, személyre szabott kezelésekkel és házi ápolással. A kabin termékkel bőrmegújító, hámlasztó kúrákat vagy egy-egy frissítő-, fiatalító vagy vitaminfeltöltő kezelést tudunk végezni. Az otthoni ápolásra kínált termékek rendszeres használatával páciensünk szinten tarthatja bőre vitaminkészletét, illetve a kabinban elvégzett kezelések eredményét.

Aktív összetevők

C-vitamin észter
Az emberi szervezet képtelen a C-vitamin előállítására, ezért csak táplálék útján jutunk hozzá. A táplálékkal bevitt C-vitamin legnagyobb részét a szervezet a létfontosságú szerveink működésének fenntartására hasznosítja, így csak nyomokban jut el a bőr sejtjeiig. Bőrünkbe leghatékonyabb módon kozmetikai készítményekkel juttathatunk nagy mennyiségű C-vitamint.
A C-vitamin hatása a bőrre:
• halványítja a napfény okozta vagy hormonális változásokból eredő pigmentfoltokat,
• stimulálja a bőr kollagén termelését, ezáltal fokozza feszességét,
• a hialuronsavval együtt hatva növeli a bőr nedvesség tartalmát,
• a C-vitamin semlegesíti a szabad gyököket, ezáltal megvédi a bőrt a korai öregedéstől.
Az Ester C termékcsalád C-vitamin származékokat hasznosít termékeiben. A C-vitamin észterei formájában négyszer hatékonyabban szívódik fel, és jobban hasznosul, mint más formában:
• erősíti a sejtfalakat, így védve a sejteket a szabad gyökök károsító hatásától,
• a C-vitamin észter gyorsan felszívódik a bőrbe anélkül, hogy érzékenységi reakciót váltana ki,
• a C-vitamin észter stabil, oxidációnak ellenálló formula,
• a C-vitamin stimulálja a fibroblasztokat, így csökkentve a ráncokat és a bőr kiszáradását,
• a C-vitaminos krém folyamatos használata megakadályozza a bőr elvékonyodását, rugalmasságának elvesztését.

Rizs selyem
A rizs selyem egy természetes poranyag- rizsőrlemény. A rizs púder megőrzi a rizsszemek természetes vitaminjait és tápanyagait. Gyengéden peelingezi, tisztítja a bőrt, miközben finoman hidratál. A rizs, a rizskorpa magas keményítő tartalmának köszönhetően, táplálja, feszesíti, hidratálja a száraz, érzékeny bőrt. Gazdag fehérje tartalmának köszönhetően simítja a bőrt.

Mandulasav
A mandulasavat a sárgabarack magjából vonják ki. Ez a sav úgy indítja be a bőr mélyebb rétegeinek regenerálódását, hogy a hám felső rétegét nem hámlasztja le. A mandulasav javítja a bőr anyagcseréjét, a mélyebb rétegekben beindítja a regeneráló folyamatokat. Alkalmas a sötétebb bőrszínű és az érzékeny bőrű páciensek kezelésére egyaránt.

Zabpehely
A zabpehely táplálja, frissíti, megújítja a bőrt. A zabban található enzimek finoman, gyengéden peelingezik a bőrt, megakadályozzák a bőr elszarusodását, mechanikai hatás nélkül.

Szalicilsav
A szalicilsav megbontja a keratint, eltávolítja a bőr elszarusodott hámsejtjeit. A szalicilsav zsírtalanító hatása elősegíti a további hatóanyagok felszívódását a bőr mélyebb rétegibe. A szalicilsav egy béta-hidroxisav, keratolitikus hatással, az egyik legfontosabb növényi hormon. A szalicilsav
felgyorsítja a bőrsejtek regenerációját, elősegíti a szeborrea gyógyulását, eltávolítja a kemény, durva bőrt.

Tökenzim

Aktív bőrmegújító, ráncsimító hatóanyag, amely úgy végez hatékony bőrmegújítást, hogy közben nem irritálja a bőrt.

Tökmag kivonat

Kiváló forrása az antioxidáns hatású karotinoidoknak és az  E-vitaminnak, valamint az esszenciális zsírsavaknak (beleértve a linolsavat) és cinknek. Regeneráló, öregedésgátló hatóanyag.

Glikolsav
A glikolsav cukornádból kivont alfa-hidroxisav, mely felgyorsítja az elhalt szaruréteg leválását. A glikolsav kis méretének köszönhetően behatol a bőr mélyebb rétegeibe is, oldja a sejtek közötti kötéseket, lehetővé teszi a bőr gyors hámlasztását. A glikolsav eltávolítja az elhalt hámsejteket, megújítja a bőrt és javítja textúráját, miközben lassítja a bőr öregedését, és a pigmentációk kialakulását.