Kategória:

Leírás

PHA+AHA+BHA+ALA kombinációja egy készítményben. Aktiválja a keratinizációt és a bőr megújulást, helyreállítja a bőr egészséges hidratációját. Egész évben használható minden bőrtípus esetén. Alkalmazása nem igényel előkészítést vagy rehabilitációt. Használható terhesség és szoptatás alatt.

A hámlasztás kombinálható egy eljárásban a gépi technikákkal.

A MULTI-HIDROXI STIMULÁLÓ PEELING vizes, propilénglikolos alapja lehetővé teszi, hogy a peeling gyorsan és kíméletesen, enyhe hőérzet mellett hatoljon be a bőr mélyebb rétegeibe, anélkül, hogy a bőrfelületet túlzott agresszió érné. A propilénglikol megköti a vizet, hidratáló, emulgeáló és más kémiai hatóanyagok vezetője. Közvetlenül a hámlasztási eljárás után a bőr simábbá, rugalmasabbá és frissebbé válik.

Fő hatóanyagai:

12% tejsav, 10% laktobionsav, 5% azelainsav, 5% borostyánkősav, 2% szalicilsav, 1% ALA, 0,2% niacin

pH értéke: 3

Tejsav

A leggyengédebb AHA (alfa-hidroxi) sav. Nagyobb molekulái miatt lassabban szívódik be a bőrbe, finoman kezelve azt. Antioxidáns hatású, gyengéd hámoldó (keratolitikus) hatása mellett hidratál, így teszi fiatallá, élettel telivé a bőrt. Enyhe halványító hatásával kiválóan alkalmas megvastagodott, öregedő, napkárosodott bőr kezelésére, és ápolására. Hatékonyan javítva a bőr szerkezetét és elszíneződéseit, kíméletesen járul hozzá a kezelt bőr fiatalságának megőrzéséhez.

 

Laktobionsav

 Kíméletes polihidroxisav. A hámlás és a bőrregeneráció kíméletes elősegítésével csökkenti a hiperkeratózist. Lassabban hatol be az epidermisz rétegeibe, mint az alfa-hidroxi savak, így alkalmasabb az érzékeny bőrre és a rosaceához illetve az ekcémához hasonló állapotokra. Antioxidánsként is működik. Mély epidermális hidratálást biztosít.

 

Azelainsav

Anti-keratolikus hatása van, ami azt jelenti, hogy szabályozza a bőr felső rétegében lezajló sejtosztódási és megújulási folyamatot, ezzel hátráltatva, hogy az elhalt hámsejtek túlságosan felhalmozódjanak. A hámlasztók ezzel szemben a felszínen (vagy pórus falon) lévő elhalt hámsejtek közötti kötéseket feloldva segítik azok könnyebb távozását a bőrről. Gyulladáscsökkentő és antibakteriális hatása segíti a demodex atkás rozáceás és az aknés bőrök kezelésében. Tirozináz enzim blokkoló hatása elősegíti a pigmentfoltok halványítását.

 

Borostyánkősav

A borostyánkősav méregtelenítő összetevő és belülről serkenti a sejtek megújulását. Segít megbirkózni a külső környezeti stresszel. Erős antioxidáns hatású. Kontrollálja az anyagcserét és a intercelluláris mátrixot. Erősíti a sejtmembránokat.

 

ALA

Az alfa-liponsav (ALA) a szervezetünk által kis mennyiségben előállított vegyület, amely szervezetünk megfelelő napi működéséhez szükséges. Külsőleg alkalmazva finoman hámlasztja a bőrt, ennek és tirozináz enzim blokkoló hatásának köszönhetően hatékonyan alkalmazható pigmentfoltok halványítására. Gyulladáscsökkentő- és a C-vitaminnál 400-szor erősebb antioxidáns hatással rendelkezik. Nagymértékben javítja az aknés és rozáceás bőrök állapotát. Kollagén szintézist fokozó hatása hozzájárul a bőr feszesedéséhez.

Felhasználás

Az ESTER C MULTI-HIDROXI STIMULÁLÓ PEELING alkalmazható mono-eljárásokban és 7-14 napos időközökkel végzett kúraprogramokban egyaránt. 1-3 rétegben használható egy kezelés során, az ügyfél bőrtípusától és állapotától függően. Applikátorral egyenletes rétegben vigye fel a peelinget a kezelendő felületre! 5-10 percig hagyja a peelinget a bőrön dolgozni, a bőr reakciója függvényében! A hatóidő letelte után vigye fel a Glycopure semlegesítőt a bőrre, majd nedves szivaccsal tisztítsa le a bőrt!  A hámlasztást enyhe bizsergés, melegségérzet és enyhe hiperémia kíséri. A peeling oldat a nyak és a dekoltázs bőrén is alkalmazható.

 

Összetétel

Propylene Glycol, Alcohol Lactic Acid, Lactobionic Acid, Azelaic Acid, Dimethyl Isosorbide, Succinic Acid, Salicylic Acid, Water (Aqua), Phenoxyethanol, Chlorphenesin, Niacin, Caprylyl Glycol, Ethyl Ascorbic Acid, Thioctic Acid, Denatonium Benzoate.

ethyl Isosorbide, Succinic Acid, Salicylic Acid, Water (Aqua), Phenoxyethanol, Chlorphenesin, Niacin, Caprylyl Glycol, Ethyl Ascorbic Acid, Thioctic Acid, Denatonium Benzoate.ohol
Lactic Acid, Lactobionic Acid, Azelaic
Acid, Dimethyl Isosorbide, Succinic
Acid, Salicylic Acid, Water (Aqua),
Phenoxyethanol, Chlorphenesin, Niacin,
Caprylyl Glycol, Ethyl Ascorbic Acid,
Thioctic Acid, Denatonium Benzoate.Glycol, Alcohol Lactic Acid, Lactobionic Acid, Azelaic Acid, Dimethyl Isosorbide, Succinic Acid, Salicylic Acid, Water (Aqua), Phenoxyethanol, Chlorphenesin, Niacin, Caprylyl Glycol, Ethyl Ascorbic Acid, Thioctic Acid, Denatonium Benzoate. 1-butyl Alcohol