Kategória:

Leírás

Aktív tonik, mely savakat és antioxidánsokat tartalmaz, hogy stimulálja a bőr megújulását.  A termék biztosítja a bőr savegyensúlyát, a mélytisztítást, miközben elősegíti a penetrációt és az összes további bőrápoló összetevő intenzívebb hatását.

Aktív hámlasztó, pigment halványító összetevői:

5% tejsav, 5% fitinsav, 2% niacinamid, 1,5% tranexámsav, 1,5% kojisav, 0,5% N-butilrezorcinol, 0,5% Glutation, 0,5% pTeroWhite®

Lakossági kiszerelés: 60 ml

Felhasználás

A terméket csak és kizárólag esténként használja a bőr szappannal történő letisztítása után! Ittason át vattakorongot a tonikkal, törölje át vele az arc- a nyak- és a dekoltázs bőrét! Ne használja a terméket a szemkörnyékén!

Összetétel

Water (Aqua), Propylene Glycol, Lactic Acid, Pentylene Glycol, 1,2-Hexanediol, Succinic Acid, Niacinamide, Tranexamic Acid, Kojic Acid, PPG-26, Glutathione, Pterocarpus Marsupium Bark, 4-Butylresorcinol, Propanediol, Peg-40 Hydrogenated Castor Oil, Pinus Sylvestris Leaf Extract, Potassium Sorbate, Sodium Benzoate, Cocos Nucifera (Coconut) Fruit Extract, Fragrance, Retinyl Palmitate, Alpha-Isomethyl lonone, Benzyl Salicylate, Citronellol, Linalool.