Kategória:

Leírás

Minden bőrtípus kíméletes peelingezésére ajánlott lágy zselé. Oldja a szarulemezkéket, gyorsítja a sejtek megújulását és frissíti, puhítja a hámot, megkönnyítve a komedó eltávolítást, és a bőr táplálását. Óvatosan felkenve a szemkörnyék és az ajkak bőrének puhítására, frissítésére is kiváló. Legfőbb hatóanyaga a papain enzim, mely a saját tömegénél 35-ször több fehérjének a lebontására képes. A papaya még éretlen gyümölcsében és levelében, szárában található papain enzimet növényi pepszinnek is nevezik. A papain keratinoldó hatását fokozzák más fehérjebontó, idegen szóval proteolitikus enzimek, mint a proteáz, és a subtilisin valamint a keményítőt bontó amiláz, és a zsírlebontó lipáz. A proteázok tulajdonképpen hidrolázok, tehát a kötések hasítását víz felhasználása mellett végzik, azaz hidrolizálják a peptidkötést.

Szalon kiszerelés: 150 ml

Felhasználás

A letisztított bőrön addig masszírozuk lágyan a peeling zselét míg olajosan csúszossá nem válik! Végül nedves törlőkendővel távolítsuk el a bőrről!
Hatékonyságát növelhetjük, ha meleg párát biztosítunk és a bőr hőmérsékletét 1-2oC-kal növeljük!

Összetétel

Ethyl Hexyl Palmitate, Oleth-20, Water (Aqua), Methyl Gluceth-20, Glycerin, Dimethicone, Hydrogenated Strach Hydrolysate, Aluminium Strach Octonylsuccinate, Carica Papaya (Papaya) Fruit Extract, Dimethicone Crosspolymer, Lipase, Protease, Amylase, Subtilisin, Phenoxyethanol, Polyacrylamide, Fragrance (Parfum), C13-14 Isoparaffin, Ethylhexylglycerin, Mica, Titanium Dioxid, Laureth 7.