Kategória:

Leírás

Alkoholmentes fertőtlenítő, mely biztosítja, hogy a kezek egész nap tiszták, simák és hidratáltak maradjanak.

Az alkoholmentes kézfertőtlenítő előnyei:

  • Biztonságos, praktikus, nem gyúlékony
  • Fenntartja a bőr nedvességét, ellentétben az alkoholos fertőtlenítőkkel
  • 15 másodperc alatt elpusztítja a kórokozók 99,99% -át
  • Táplálja, hidratálja és védi a bőrt

GAZDASÁGOS – Egy csepp alkoholmentes kézfertőtlenítő biztosítja a hosszantartó védelmet.
GYORS ÉS PRAKTIKUS– A kisméretű kézfertőtlenítő termék ideális minden olyan alkalomra, amikor nincs mód vízzel és szappannal kezet mosni. Praktikusan használható otthon, irodában, autóban vagy utazás közben.
KÍMÉLETES AZ ÉRZÉKENY BŐRÖN– A kézfertőtlenítő zselé friss érzetet nyújt anélkül, hogy irritálná vagy kiszárítaná a bőrt. Innovatív formulája olyan hatóanyagokat tartalmaz, amelyek fertőtlenítik, táplálják és hidratálják a bőrt. Alkalmazható érzékeny bőrökön, akár gyermekek kezének
fertőtlenítésére, ápolására is. Kivételesen puhává varázsolja a bőrt, miközben azonnal tisztítja is azt. Nem tartalmaz polimer sűrítőt vagy szilikont.
ELPUSZTÍTJA A KÓROKOZÓK 99,99%-ÁT Egy független laboratóriumi elemzés megerősítette, hogy a termék használatát követően a kórokozók számának 99,99%-a elpusztul. A gél bizonyítottan megőrzi hatékonyságát ismételt használat esetén is, ellentétben az alkoholos gélekkel, amelyek
károsítják a bőr természetes hidrolipid rétegét.
ALKOHOLMENTES- Biztonságosabb és praktikusabb, mint az alkoholos változatok, mivel nem gyúlékony és nem hagy foltot.

Felhasználás

Használja minden alkalommal, amikor nem tud vízzel és szappannal kezet mosni! Borsónyi terméket simítson a bőrbe!

Összetétel

Water (Aqua), Hydrogen Peroxide, Pentylene Glycol, Glycerin, Sodium Polyacrylate, Dimetchicone, Chloroxylenol, Aloe Barbedensis Leaf Juice, Fragrance (parfum), Cyclopentasiloxane, Trideceth-6, PEG/PPG-18/18 Dimethicone, Benzalkonium Chloride, Phosphoric Acid, Hexyl Cinnamal, Benzyl Salicylate, Citronellol, Coumarin, Limonene, Linalool.