Kategória:

Leírás

Retinol, gyümölcssavak, pigmenthalványító hatóanyagok és antioxidánsok innovatív kombinációját tartalmazó termékcsalád, amely szinergikusan hat a bőr megjelenésére és működésére.

 • Beindítja a hám- és irharéteg sejtjeinek regenerációját.
 • Teljes körű antioxidáns védelemmel látja el bőrünk sejtjeit.
 • Teljesen újra strukturálja a bőr szerkezetét.
 • Javítja a textúráját, kisimítja a ráncokat.
 • Visszaadja a bőr rugalmasságát.
 • Egységes, egészséges, foltmentes, bársonyosan puha bőrt érhetünk el a termékek használatával.

 

Alkalmazásának javallatai:

 • Hiperpigmentáció
 • Pattanás utáni pigmentáció
 • Érfal erősítés
 • Megvastagodott száraz bőr
 • Kiegyensúlyozatlanul zsíros bőr
 • Fényöregedés

A RETINA FEHÉRÍTŐ KEZELÉSEKHEZ MINDEN TÍPUSÚ HIPERPIGMENTÁCIÓ VILÁGOSÍTÁSA ESETÉN SZIGORÚAN KÖTELEZŐ HASZNÁLNI A KÖVETKEZŐ TERMÉKEKEKET!

RETIN A  Szappan pigmentált bőrre

RETIN A  Előkészítő folyadék- Biostimuláló arctonik

RETIN A Melanin blokkoló

RETIN A Melano Tri Corrector

RETIN A M.R.S krém

SUN CARE SPF 40

 

Előkezelés

A kezelés megkezdése előtt otthon 3-4 hétig használja a RETIN A termékeket, hogy bőrét fokozatosan hozzászoktassa a hatóanyagokhoz! A termékek használatának gyakorisága az Ön bőrének érzékenységétől, reagálási képességéttől is függ. A termékek használata bizsergő, égő érzést és bőrpírt válthat ki.  Az első néhány napban bőr szárazság érzés és enyhe bőrhámlás előfordulhat.  Ahogy a bőr alkalmazkodik a kezeléshez ez a reakció meg fog szűnni. Az esti bőrápolási rutinban szereplő RETIN A  Előkészítő folyadékot első héten csak minden második este használja a bőr RETIN A szappannal való letisztítása után. A szintén az esti bőrápolási rutinban szereplő RETIN A  MELANO TRI CORRECTOR krémet első héten kétszer (három nap eltéréssel), majd következő héten kétnaponta este alkalmazza! Azokon az éjszakákon, amikor nem használja a RETIN A MELANO TRI CORRECTOR krémet, RETIN A M.R.S. krémmel ápolja bőrét!    Amennyiben nem tapasztal kellemetlen bőrfeszülést, hámlást, bőrpírt, fokozatosan áttérhet a RETIN A MELANO TRI CORRECTOR mindennapos alkalmazásra. Bőrszárazság, égő érzés észlelése esetén a tünetek megszűntéig reggel-este csak a RETIN A M.R.S. krémet, és nappalra a RETIN A M.R.S.  krém fölé a SUN CARE SPF 30-as fényvédővel ellátott hidratálókrémet használja!

FONTOS! Ebben az időszakban mindvégig kerülje a napfényt és a szoláriumot, valamint használjon fényvédőt tartalmazó krémet (Sun Care SPF 40)!!!

Napi bőrápolási rutin:

Reggel:

 1. RETIN A  Pigmentált bőrre szappannal  tisztítsa le bőrét!
 2. RETIN A Melanin blokkoló krémet simítson teljes felszívódásig  a bőrbe!
 3. RETIN A M.R.S. krémmel hidratálja bőrét!
 4. SUN CARE SPF 40-es fluid besimításával biztosítsa a bőr fényvédelmét!

Este:

 1. RETIN A Pigmentált bőrre szappannal tisztítsa le bőrét!
 2. RETIN A Előkészítő folyadékkal, vattakorong segítségével törölje át bőrét!
 3. RETIN A MELANO TRI CORRECTOR krémet vagy RETIN A M.R.S. krémet simítson a bőrbe!

 

Tudnivalók a szalonkezelés előtti és utáni termékhasználatról:

 • Három nappal a szalonkezelés előtt és után ne használja a Retin A Előkészítő folyadékot és a Retin A MELANO TRI CORRECTOR krémet!
 • A kezelést enyhe bizsergés, égő érzés és bőrpír kísérheti. Az első napokban szárazság és és esetenként hámlás figyelhető meg.
 • A szalonkezelés utáni három napban csak a RETIN A Melanin blokkoló krémet és a RETIN A M.R.S. krémet és Sun Care SPF 40-es fluidot használja, majd ezután újra napi szinten használhatja a teljes terméksort!

 

RETIN A Szappan pigmentált bőrre

Pigmentáció elleni szappan, mely világosítja és kiegyenlíti a bőr tónusát. Hámlasztja a szarusejteket és serkenti az epidermisz regenerálódását. Emellett csökkenti a pigmentfoltok minden fajtájának megjelenését, így használatától a bőr makulátlan és friss lesz. Minden pigmentfoltra hajlamos bőrtípusra ajánlott, férfiak és nők számára egyaránt alkalmazható letisztító készítmény.

Használati utasítás:

A mellékelt szivacsot nedvesítse meg vízzel, és habosítsa fel vele a szappant! Finoman masszírozza a habot az arcon 1-2 percig, majd öblítse le meleg vízzel! A szivacsot a szappantól elkülönítve tárolja! A termék használata mellett nappalra fényvédő használata kötelező!

 

RETIN A  Előkészítő folyadék- Biostimuláló arctonik

Aktív tonik, mely savakat és antioxidánsokat tartalmaz, hogy stimulálja a bőr megújulását.  A termék biztosítja a bőr savegyensúlyát, a mélytisztítást, miközben elősegíti a penetrációt és az összes további bőrápoló összetevő intenzívebb hatását.

Aktív hámlasztó, pigment halványító összetevői:

5% tejsav, 5% fitinsav, 2% niacinamid, 1,5% tranexámsav, 1,5% kojisav, 0,5% N-butilrezorcinol, 0,5% Glutation, 0,5% pTeroWhite®

Használati utasítás:

A terméket csak és kizárólag esténként használja a bőr szappannal történő letisztítása után! Itasson át vattakorongot a tonikkal, törölje át vele az arc- a nyak- és a dekoltázs bőrét! Ne használja a terméket a szemkörnyékén!

 

RETIN A Melanin blokkoló

A krém depigmentálja, megújítja és kisimítja a bőrt, valamint megakadályozza az új pigmentfoltok kialakulását. Csökkenti a melanin képződését és megakadályozza a melanin átjutását a melanoszómákból a keratinocitákba, valamint elősegíti az enzim által kiváltott melanin lebontást (oxidáció és fermentáció).

Használja aktív megújító és hámlasztó termékkel együtt! Melaninbontó termékekkel kombinálva a különböző eredetű pigmentfoltok stabil és kifejezett világosítását eredményezi.

Aktív összetevői:

Antioxidánsok és gyulladáscsökkentők: 3% niacinamid, C-vitamin, E-vitamin, édesgyökér kivonat.

Melanin képződést blokkolók: 3% octadecenedioic sav, 3% tranexámsav, 1% diacetil-boldine, 2% kojisav, 2% arbutin

Használati utasítás:

A terméket télen nappali-, nyáron éjszakai ápolásra használja! Mossa meg az arcot Retin A szappannal és vigye fel a Melano Blokkoló krémet az egész arcra! Sun Care SPF 40-es fluid besimításával gondoskodjon a megfelelő fényvédelemről!

RETIN A Melano Tri Corrector

Hámlasztó és pigmenthalványító  összetevőket tartalmazó, aktív krém a bőr regenerálására és fehérítésére. A bőr megújítására, az öregedés jeleinek és nem egyenletes pigmentációjának kezelésére készült.  Az ultrakoncentrált aktív  komplexet az arc-, a nyak-, a dekoltázs- és a kéz pigmentációjának aktív világosítására tervezték. Hámoldó hatása révén csökkenti a pigmentfoltok intenzitását és méretét, serkenti a bőr megújulását és regenerálódását.

Ellenjavallatok :

 • Terhesség és szoptatás
 • Agresszív, bőrfelszínt sértő eljárások előtt
 • Autoimmun betegségek
 • Bőrbetegségek
 • Rákos megbetegedések

 

Aktív összetevői:

Antioxidánsok és gyulladáscsökkentők: hydroxycinnamic  acid, niacimamid, E-vitamin, ferulasav, fermentált sárgarépa kivonat

Melanin képződést gátlók: 2% tranexámsav, 2% kojisav, C-vitamin, L ergothionein

Melanin lebontók: retinol, hidrogénperoxid urea, N-butylresorcinol, Phenylethyl

resorcinol, szalicilsav

 

Használati utasítás:

A terméket csak és kizárólag esténként használja a bőr szappannal és tonikkal történő letisztítása után! Ne használja a terméket a szemkörnyékén!

 

RETIN A M.R.S krém

Gazdag hidratáló krém, amely elsősorban a professzionális peeling kezelések mellé a bőr regenerációjának elősegítésére szolgál. Hidratáló összetevők speciális kombinációját tartalmazza, melyek felerősítik a bőr regenerációját, gyógyulását.  Egy olyan hatékony hidratáló rendszert hoz létre a bőr minden rétegében, mely megelőzi a kiszáradást, az irritációt, és a viszketést. Javítja a különböző bőr funkciókat, és azonnal nyugtatja a bőrt, miközben növeli a hidratáltsági szintjét.

Aktív összetevői:  hialuronsav, nátrium PCA, NMF, ceramid

Használati utasítás:

A krémet a kezelési program javallatai alapján reggel és este otthoni ápolásra használja!