Kategória:

Leírás

A Recovery, egy gyógyászati terméksor, mely a bőr különböző igénybevételeiből származó problémáinak kezelésére lett kifejlesztve.
Kinek ajánljuk a Recovery termékeket?
Minden páciensünknek bőrfiatalításra, ránctalanításra és kifejezetten ajánlottak a fokozottan érzékeny, gyulladásra-, eritémára hajlamos, rosaceás-, napfénykárosodott bőrök ápolására, regenerálására, orvoslására. Különleges összetevői felerősítik a bőr védekezőképességét, és helyreállítják annak egészséges működését.
Mit jelent, hogy elő- és utókezelő termékcsalád?
Egy olyan korban élünk, amikor mindenki, minél tovább szeretne fiatal és ránctalan maradni. Amennyiben valaki későn kap észbe, vagy éppen rossz genetikával rendelkezik, bizony sokkal drasztikusabb eljárásokhoz kell folyamodnia, mint a megszokott, mindennapi kozmetikai eljárások. A kisebb, nagyobb plasztikai műtétek, feltöltések, mélyhámlasztások és más erőteljesebb esztétikai eljárások, bizony megviselhetik az amúgy egyáltalán nem érzékeny bőröket is. Ebben a problémakörben is nagy segítséget nyújthat a Recovery termékcsalád.

Előkezeli a bőrt:
• Előkészíti a bőrt a kozmetikai vagy orvosi eljárásokra.
• Felerősíti és egyenletessé teszi a bőr hatóanyag befogadását.
• Felgyorsítja a bőr regenerálódó képességét.
• Helyreállítja a bőr természetes védekező képességét.
• Minimalizálja a kozmetikai és orvosi beavatkozások kockázati tényezőit.
Utókezeli a bőrt:
• Nyugtatja a bőrt.
• Megerősíti és felgyorsítja a bőr öngyógyító képességét.
• Csökkenti a kezelések kellemetlen mellékhatásait (duzzanat, bőrpír, feszülő érzés, szárazság).
• Felerősíti az alkalmazott kozmetikai-, gyógyászati eljárások hatásfokát.
• Elősegíti az elért eredmények hosszútávú megőrzését.

Főbb hatóanyagai
PhytoCellTec™ Malus Domestica
Egy különleges svájci alma fajból kinyert őssejt kivonat, liposzómákba zárva. A fafajtára először azért figyeltek fel, mert a gyümölcsei rendkívül hosszú ideig eltarthatók anélkül, hogy fonnyadni kezdenének. Az alma különlegessége magas növényi őssejt tartalmában rejlik.
A növényi őssejtek új életerővel töltik fel bőrünket, sejteinket, kijavítják a sejtek DNS hibáit, új egészséges sejtek képződését indítják el. A kezelt bőrterület megújul, a ráncok feltöltődnek. Az alma őssejtei megállítják és visszafordítják a bőr öregedését, visszaadják fiatalos feszességét és ragyogását. A bőr ellenállóvá válik a környezeti hatásokkal szemben, a sejtek élettartama megnövekszik.

Petasites japonicus kivonat
Magas antihisztamin és antileukotrién tartalmú növényi kivonat, mely gyulladás-, és bőrpír csökkentő hatású. Intenzív nyugtató hatása mellett megelőzi a kellemetlen allergiás tünetek megjelenését.

Hydroxyprolisilane CN® (Methylsilanol Hydroxyproline Aspartate)
Szerves szilíciumból és aminosavakból képzett bőrkondicionáló hatóanyag, mely segíti a sérült kötőszöveti rostok regenerálódását.

Speciális édesgyökér kivonat
Erős gyulladáscsökkentő és -gátló, viszketés csillapító, bőrpír csökkentő és gyógyulást elősegítő, regeneráló hatású gyógynövénykivonat.

Biodynes® TRF® (Saccharomyces Lysate)
Speciális, aktív élesztő kivonat, nyugtató, gyulladásgátló és irritáció gátló hatással. Hatóanyagunk megnöveli a sejtlégzés hatékonyságát, mélyen hidratálja a bőrt, segíti a hialuronsav megkötését, csökkenti a ráncok mélységét intenzív kollagén felépítő mechanizmusok beindításával.

Krotonsav
Az Indiában, Sri Lankán és Kínában őshonos kroton növény kivonatából nyert telítetlen karbonsav. A krotonsav mélyre hatol a bőrben, elősegíti a bőrszerkezet újraépítését, csökkenti a mély ráncokat, kisimítja a finom vonalakat. A melanint lebontja, a pigmentfoltokat elhalványítja.