Kategória:

Leírás

Aktív szenes peel-off maszk. Finomítja és megszünteti a szárazság által okozott ráncokat. Friss, üde, élénk megjelenést kölcsönöz a bőrnek. Az elmúlt évben az aktív szén alkalmazása természeti hatásának köszönhetően uralta a bőrápoló termékeket, annak a tulajdonságának köszönhetően, hogy képes irritációmentes méregtelenítést végezni – gyorsan megtisztítja a városi életmód miatt felhalmozódó toxinoktól a bőrt. A szén abszorbeálja a mérgező vegyi anyagokat a bőrön, az eltömődött pórusokban, és behatol a sejtek táplálásáért felelős kapillárisokba. A maszk rugalmas szerkezete elősegíti a méregtelenítést, a keringés ösztönzésével és a bőr megújulásának elősegítésével. A maszk lehúzása során eltávolítja az elhalt hámsejteket, tisztítja a pórusokat, üde, friss bőrképet biztosít.

Lakossági kiszerelés: 50 ml

Felhasználás

Vékony, egységes rétegben, a szemkörnyék kihagyásával vigye fel az előzőleg letisztított bőrre! 15- 20 percig, vagy amíg teljesen megszárad, hagyja fenn a maszkot! Száradás után óvatosan húzza le a maszkot a homlok felől lefelé haladva! A maszk maradványait langyos vízzel öblítse le, és kenje be bőrét a bőrtípusának megfelelő hidratáló krémmel! Alkalmas férfiak és nők számára, minden bőrtípusra, otthoni ápolásra heti 1-3 alkalommal.
Nők számára: Ideális a tompa, fáradt, szmog-, stressz- és a napi smink által terhelt bőrök kezelésére. Javasoljuk, hogy este alkalmazza a maszkot, hagyja fent 15 perc hatóidőre, majd húzza le, és Nutri-Peptide éjszakai krémet simítson bőrébe!
Férfiaknak: A maszk ideális a borotválkozás utáni használatra, a tisztítás fokozása érdekében, és megakadályozza a szőrtüszőgyulladást, a szőrbenövést és megnyugtatja a bőrt. Tompa, fáradt bőr esetén ajánlott a maszk lehúzása után az Ester C éjszakai bőrmegújító krém használata.

Összetétel

Water (Aqua), Alcohol, Polyvinyl Alcohol, Hexylene Glycol, Hamamelis Virginiana Leaf Water, Phenoxyethanol, Ammonium Lauryl Sulfate, Charcoal Powder, Polysorbate 20, Chlorphenesin, Sodium Acetate, Sodium Lauryol Sarcosinate, PEG 12-Dimethicone, Caprylyl Glycol, Ammonium Sulfate, Tocopherryl Acetate, Benzyl Alcohol, Sodium Benzoate, Potassium Sorbate, Tetrasodium EDTA, Sodium Chloride.