Kategória:

Leírás

Antioxidáns, bőrvédő, kiegyensúlyozó termékcsalád, a különböző bőrtípusok kezelése érdekében más és más növényi hatóanyagokkal kombinálva. Termékcsaládunk a kelet varázsát lopja be a kozmetikába és a páciensek otthonába. A készítmények kellemes illatvarázsa ellazít, felfrissít. A termékek széles skálájából minden bőrtípus számára találunk megoldást.

Főhatóanyagai:

Lótusz virág kivonat (INCI:Nelumbium Speciosum Flower Extract)

A lótuszt a legtöbb régebbi kultúrában szent növényként tisztelik. Szimbolizálja a napot, a jelent, az isteni szeretetet, az örök szerelmet. Virágját, magjait, szárát, gyökerét évszázadok óta használják keleti kultúrákban gyógyászati célokra.

A lótuszvirág  kivonat jelentős mennyiségben tartalmaz antioxidánsokat, flavonoidokat, polifenolt és vitaminokat. Ezek a vegyületek természetes öregedésgátló hatást fejtenek ki a bőrre. Az antioxidánsok megvédik a bőrt a szabad gyököktől, amelyek károsítják a bőrt és öregedés jeleit idézik elő. Tele van olyan vitaminokkal, mint a C (elengedhetetlen a bőr ragyogásához és az immunitáshoz), B-komplex (ideális az öregedésgátló- és bőrvédő funkciók támogatásához), és sok alapvető ásványi anyagot tartalmaz a bőr és a haj egészségéhez. A lótuszvirágban található zsírsavak és fehérjék folyamatosan táplálják a bőrt. A- vitamin tartalma miatt bőr  kiegyensúlyozó tulajdonságokkal rendelkezik. Az olajos bőrnél fontos tulajdonsága a faggyútermekés csökkentése ezáltal meggátolja a pórusok eltömödését, a pattanások és a mitesszerek megjelenését. A kivonat jelentősen javítja a bőr rugalmasságát, csökkenti a ráncok mélységét.  Nyugtató és helyreállító, természetes gyulladáscsökkentő tulajdonságokkal rendelkezik. Megnyugtatja a bőrt, csökkenti a bőrpírt és az irritációt.  Segíti a bőr gyógyulását, felgyorsítja a hámsejtek lecserőlédését. DOPA-oxidáz gátló hatásával gátolja a pigment foltok kialakulását.

Zöld tea kivonat (INCI: Camellia Sinensis Leaf)

A zöld teát a zsenge tea levelekből készítik. Ezeket a fejletlen leveleket manuálisan betakarítják, párolják az erjedés megakadályozása céljából, majd préselik és szárítják.  C-, B2- és E-vitaminokat és polifenolokat tartalmaz. A zöld tea az epigallokatechin-gallát gazdag forrása, amely a rendelkezésre álló egyik legerősebb antioxidáns. Az epigallokatechin-gallát egy polifenol, mely semlegesíti a szabad gyököket, melyek károsítják a DNS-t és a bőrsejtek mutációját vagy akár halálát is okozhatják. Potenciálisan megakadályozza és csökkenti a napkárosodást. A zöld tea kivonat tartalmazza a metilxantineket is, amelyek serkentik a mikrocirkulációt, javítják a bőr tónusát és egészségi állapotát. Ezenkívül a zöld tea kivonat jó gyulladásgátló szer, csökkenti a bőr gyulladását és gátolja a kollagenáz enzim müködését. Segít fenntartani a bőr kollagén szintjét, szilárd és elasztikus bőrt eredményezve.

Ezeken kívül minden termék a bőrtípusnak megfelelően más és más növényi hatóanyagot tartalmaz.