Kategória:

Leírás

CITY Natural Anti Pollution (Természetes összetevőkkel a városi szennyeződések ellen)

Exkluzív, új arckezelő termékcsalád, amely természetes összetevőkkel kombinálva véd az UV-sugárzás, a kék fény, a szmog és a por ellen.

Védi az arc érzékeny bőrét a szennyezett városi környezet hatásaitól.

Bőrápolás a napsugárzás elleni védelmen túl:

 • A hatékony napsugárzás elleni védelem régóta szerves része minden hatékony bőrápolási rutinnak, így védve a bőrt a korai öregedés ellen. Azonban újabb tanulmányok kimutatták, hogy az olyan tényezők, mint a légszennyezés és a kék fény (számítógépek, okos telefonok és LED-fények) szintén aggasztó mértékben gyorsítják a bőr öregedési folyamatát, a nap 24 órájában, és a hét minden napján.
 • A túlzott ultraibolya és infravörös sugárzás szabad gyökök kialakulásához, gyulladáshoz és az extracelluláris mátrix lebomlásához vezethet, ami korai öregedést, napégést, szárazságot, kipirosodást, sötét foltokat, napsugárzás okozta öregedést és a bőrrák különféle formáit okozza.

Az Egészségügyi Világszervezet adatai alapján a világ népességének 88%-a magasan szennyezett területeken él, az esetek többségében nagyvárosokban, ahol a szmog és a por miatt rossz a levegő minősége. Az ezeken a területeken élő emberek gyorsabb bőröregedésre számíthatnak – ez a folyamat a nem szennyezett területekhez képest kétszer gyorsabb! A napvédő termékek és a többi kiegészítő termék már nem bizonyulnak elegendőnek a napsugárzás és a városi szennyezettség „végzetes” kombinációja ellen.

Küzdelem a városi szennyezettség ellen (Urban Anti-Pollution)

A ma fennálló bőrápolási válságra teljesen új, a legújabb kutatásokkal alátámasztott és kifejezetten a modern városi életmódra kifejlesztett, új termékek kínálnak megoldást. Ezek az új „Urban Anti-Pollution” termékek egy ázsiai “trendből” világméretű jelenséggé nőtték ki magukat, és ma már kifejezetten elengedhetetlenek bárki számára, aki maximalizálni szeretné bőre egészségét, fiatalos, sugárzó külsőre vágyik, és meg kíván szabadulni az UV-sugárzás, a kék fény, a légszenynyezésés és további környezeti tényezők káros hatásaitól.

A GIGI büszkén mutatja be a CITY NAP (Natural Anti-Pollution) termékcsaládot: amely egy különleges, legújabb kutatásokon alapuló kollekció: az antioxidánsok, gyulladáscsökkentő hatóanyagok és DNS-t védő összetevők segítenek megerősíteni a bőr természetes védekező rendszerét a szennyezett, városi, környezeti stressz tényezői és veszélyei ellen.

A GIGI különleges CITY NAP termékcsaládja átfogó, kifinomult bőrápolási megoldást kínál, mely illeszkedik a modern városi élethez.

Mindegyik CITY NAP termék egyedülálló komplexet tartalmaz, mely védi a bőrt:

 • az UV-sugárzás (UVA + UVB) által kiváltott negatív hatásoktól,
 • a nehézfémek és vegyi anyagok okozta károsodástól,
 • a füsttől, szmogtól, portól és légszennyezéstől.

A termékcsalád fő összetevője annak a 4 különleges növénynek a kivonata, amelyek az évezredek során különleges önvédelmi mechanizmusokat fejlesztettek ki, hogy védjék magukat a zord és extrém időjárási körülményektől. Mindegyik kivonatot kifinomult technológia segítségével nyertük ki a növényekből, hogy megőrizzük a növények különleges tulajdonságait.

RODACEA (Hydrolyzed Rhodophyceae extract )

Lila mikroalga – „egy csepp Paradicsom” A Rodacea a Rhodella violacea mikroalga teljes kivonata, Sylt szigetéről. Az algát a tengervízzel együtt gyűjtik, egy speciális módszerrel, melyet külön az összetevők természetes tulajdonságainak megőrzése céljából fejlesztettek ki. Az algához hidrogén-peroxidot (H2O2) adnak, amely oxidatív stresszt vált ki (és a szabad gyökök elszaporodását), így az algát arra készteti, hogy aktiválja természetes védekező rendszerét, és szélsőségesen magas koncentrációban termeljen antioxidánsokat. A második lépésben az alga hidrolízisen megy keresztül.

A növény környezetének és a kivonat készítési módjának köszönhetően az aktív összetevők gazdagsága kiváló megoldást kínál a bőrnek.

A kivonat a következőket tartalmazza:

 • szacharidok (ramnóz, xilóz, glükuronsav, galaktóz)
 • foszfolipidek

A kivonat tele van poliszacharidokkal, melyeket az alga struktúrájának stabilizálására termel, valamint foszfolipidekkel, melyek a sejtfalaink építőkövei. Tanulmányok kimutatták, hogy az alga alkotóelemei jelentős antioxidáns és antibakteriális tulajdonságokkal rendelkeznek. Felgyorsítják a bőr regenerációs folyamatait, segítenek megőrizni annak feszességét, megőrzik nedvességtartalmát, és fokozott hidratáltság érzést biztosítanak.

A laboratóriumi vizsgálatokból kiderült, hogy az alga komponensei támogatják a bőr védekező rendszerének fokozott aktivitását. Továbbá jótékony hatást gyakorolnak a bőr vitalitására, a szövetek oxigénellátására és a sejtek megújulására. Az alga kulcsfontosságú komponensei nagymértékben növelik a bőr aminosav szintjét, amely elengedhetetlen az egészséges kollagén rostok képzéséhez. Növelik a bőr vitalitását, gyorsítják a sejtek regenerációját és a sérülések gyógyulását.

SPIRULINE AP- „A Kék Arany” (Spirulina Platensis Extract)

A spirulina már több, mint 3 milliárd éve él a Földön. Ezt a proteinben gazdag algát, becenevén csak a „kék aranyat” hagyományosan a mexikói aztékok fogyasztották, illetve sok kínai és japán közösség is. Ez a proteinekben, cukrokban, vitaminokban és ásványi anyagokban gazdag összetevő hatékonyan harcol a szabad gyökök ellen, és a benne található fikocianinnak köszönhetően véd az ultraibolya- és infravörös sugárzástól.

A spirulina kivonat hatóanyag össztétele:

50%: proteinek (aminosavak)

16%: ásványi anyagok (nátrium, kalcium, magnézium, cink és foszfor és további fontos elemek, mint például a réz)

11%: lipidek (zsírok)

13%: cukrok

1%: karotinoidok, A-provitamin

0,2%: B-vitaminok (B1-, B2-, B6-, B9-, B12-) és E-vitamin

Anti-Aging védelem

 • Az UV-sugárzás hatására a bőr sejtjei begyulladhatnak, és ez végső soron akár apoptózishoz (sejthalálhoz) is vezethet.

Azonban, amikor az algakivonat a bőrre kerül, a következő folyamatokat váltja ki:

 • 25-30%-os növekedés a sejten belüli gyulladáscsökkentő aktivitásokban
 • 25%-ban fokozódik a sejtmegújulás folyamata.

SOLIBERINE® (Buddleja officinalis leaf extract)

Serkenti a bőr természetes, sugárzás elleni védekező rendszerét

Buddleja officinalis – nyári orgona

Ez a növény a kínai Szecsuan provinciában fordul elő gyakran, főleg olyan hegyvonulatokban, ahol erős napsugárzásnak van kitéve. A növény az évezredek során egyedülálló védelmet fejlesztett ki a napsugárzással szemben, és a kivonat ezt a védelmet zárta magába.

A nyári orgona levelének kivonata 15% verbaszkozidot és 3% echinakozidot tartalmaz. A verbaszkozid, egy nagyon erős antioxidáns, fájdalomcsillapító, gyulladáscsökkentő hatóanyag. Antibakteriális és gombaölő hatása is ismert, késlelteti a kronológiai öregedési folyamatokat. Az echinakozid penicillin hatású gyulladáscsökkentő, antibiotikus vegyület, de kollagén szintézis stimuláló hatása is kimutatható.

Előnyök: Mivel széleskörű védelmet nyújt az ultraibolya (UVA + UVB) és infravörös sugárzással szemben, fenntartja a sejtek normál fiziológiáját. Véd a szabad gyökök, a stressz, a nedvesség elvesztése és a dehidratáció ellen. Megakadályozza a ráncok, napfoltok és a túlzott pigmentáció megjelenését. Védi az érzékeny bőrt a kipirosodástól. Megőrzi a bőr rugalmasságát, annak sugárzó és fiatalos küllemét.

Jótékony hatásmechanizmus a városi környezetnek kitett bőr számára:

 • Minden típusú sugárzással szemben támogatja a bőr természetes védekező rendszerét, beleértve a kék fényt is.
 • Megerősíti a bőr immunrendszerét, hogy a sugárzás okozta gyulladással jobban megbirkózzon.
 • Kiegyensúlyozza és megerősíti a bőr struktúráját.
 • Megakadályozza a krónikus gyulladás kialakulását.
 • Megakadályozza a sejtmembránok és a sejtközötti mátrix sugárzás kiváltotta lebomlását.
 • Növeli az UV-sugárzásnak kitett sejtek vitalitását.
 • Meggátolja az UV-sugárzás okozta fokozott oxidációt.
 • Gátolja az infravörös- és ultraibolya sugárzás-, továbbá a kék fény okozta gyulladást.

RONACARE® RenouMer (Polysiphonia Elongata)

35%-kal növeli a kollagén szintet, csökkenti a ráncokat, és lassítja az öregedési folyamatot.

 Polysiphonia Elongata

Ez a világon valaha felfedezett legősibb vörös alga. Bizonyítékok alapján már kb. 400 millió évvel ezelőtt is létezett. Forró édesvízi régiókban él (mint például Japán keleti részén és Koreában), és különösen magas a vitamin- és proteintartalma. A vörös algából készülő kozmetikai összetevők kiváló öregedést gátló aktivitást mutatnak: serkentik a kollagén termelést és a sejtmegújulást, hidratálják a bőrt és simábbá teszik a bőr textúráját.

Az algakivonat jótékony hatásai:

 • egyedülálló, „fiatalság forrása” hatás
 • közvetlenül hatással van a kollagén mennyiségére és a bőr simaságára
 • növeli a hidratáltság és a rugalmasság mértékét
 • az új technológia megóvja a kivonat értékes összetevőit