Kategória:

Leírás

A BIOZON AGE RENEWAL szérum Botox- hatású, ún. neuropeptideket tartalmaz. Ezek bizonyos jelzőfehérjék, amelyek a neurotranszmitterekre (neurotranszmitterek = ezek szállítják az információt az idegvégződésektől az izmokig) hatnak, ezáltal gátolják az izommozgást, így csökkentve a mimikai ráncokat.

A szérum behatol az arcbőrbe, és megelőzi az izmok erős összehúzódását, melyek felszínre hoznák a ráncokat. Gyengíti a vegyi anyagok kiválasztására irányuló túlzott serkentést, ezzel relaxálva az arcizmot. Elősegíti a bőrben a kollagén képződést, feszesebb, rugalmasabb bőrt eredményez. A szérum minden bőrtípusra alkalmazható, mimikai ránctalanító készítmény. A klinikai tesztek nem mutattak semmilyen irritatív vagy allergizáló hatást. Bátran használhatja minden páciens életkortól függően ráncmegelőző, illetve ránctalanító készítményként!

Felhasználás

Javasoljuk, hogy egyszerre csak egy nyomásnyi szérumot tegyenek az ujjukra, és a szérummal „rajzolják át” arcukon azokat a ráncokat és barázdákat, melyek a legjobban elmélyültek. Ezután apró, körkörös mozdulatokkal, gyengéden masszírozzák a szérumot a ráncok törésvonalába, a homlokon vízszintesen, a függőleges ráncoknál lentről felfelé, a szemkörnyékén a halántéktól a szemzug felé haladva! A száj környéki ráncokat úgy kezeljék, hogy csukott szájjal addig húzzák mosolyra ajkukat, míg ki nem simulnak a száj feletti ráncok, majd körkörös mozdulatokkal ide is dolgozzák be a szérumot!

A kívánt eredmény csak a szérum rendszeres, napi kétszeri, otthoni alkalmazásával érhető el! Mivel egy kifejezetten ránctalanító szérumról van szó, javasoljuk a bőrtípusnak megfelelő nappali és éjszakai krém használatát a szérum alkalmazása után!

Összetétel

Water (Aqua), Cetearyl Ethylhexanoate, Cyclopentasiloxane, Cetyl Alcohol, PEG 100 Stearate, Glyceryl Stearate, PEG-40 Stearate, Ceteareth-20, Butyrospermum Parkii (Shea Butter), Phenyl Trimethicone, Phenoxyethanol, Pseudoalteromonas Ferment Extract, Sorbitan Tristearate, Triethanolamin, Carbomer,  Chlorophenesin, Carboxymethyl Cellulose, Ethylhexylglycerin, Fragrance (Parfum), EDTA, Dipeptide Diaminobutyroyl Benzylamide Diacetate, Salicylic Acid, Sodium Hydroxide, Palmitoyl Hexapeptide-19, Limonene, Butylphenyl Methylpropional.