Kategória:

Leírás

Alfa- és bétahidroxi savakat tartalmaz, eltávolítja az elhalt hámsejteket, megpuhítja a stratum corneumot és egyenletes felületet, illetve bőrtónust eredményez. Fő összetevője a tejsav, amely tónusos-, megújító hatással rendelkezik, segít megőrizni a bőr nedvességtartalmát,  tisztítja és összehúzza a pórusokat, hámlasztó- és gyógyító tulajdonságokkal rendelkezik, megelőzi az akne kiújulását és halványítja, csökkenti a pigmentációt. A szalicilsav felpuhítja a stratum corneumot, és lazítja a faggyúmirigyek eltömődéseit, megelőzi a mitesszerek kialakulását, fertőtlenítő-, antibakteriális- és keratolízises hatása van, megnyitja és tisztítja a pórusokat, megelőzi a gennyes aknék kialakulását. A peeling újjáéleszti a bőrt, gyulladáscsökkentő- és antioxidáns hatású, stimulálja a sejtmegújulást.

Szalon kiszerelés: 120 ml

Felhasználás

Arclemosás után legyező ecsettel vigye fel a terméket az egész arcra, a nyak kivételével, egyenletes rétegben! Hagyja hatni a bőr reakciója függvényében 5-10 percig, és öblítse le!

Összetétel

Water, Isopropyl Alcohol, Hexylene Glycol, Sodium Chloride, Urea, Lactic Acid, Salicylic Acid, Hydroxyethyl  Cellulose, Phenoxyethanol, Triethanolamine, Chlorphenesin, Caprylyl Glycol.