Kategória:

Leírás

A GIGI  feltöltő-, feszesítő széruma,  a legjobb megoldás a hialuronsav optimális beviteléhez, mely elengedhetetlen az egészséges, sima és rugalmas bőr fenntartásához. A termék a különböző molekulasúlyú hialuronsavat aktív hordózó molekulákba csomagolva, természetes peptidekkel és vegyületekkel kombinálva juttatja a bőrbe. Ezek a hatóanyagok együtt segítenek abban, hogy feltöltsék a bőr legmélyebb rétegeit, miközben kisimítják a bőr felületi rétegét is. Formulája a legmodernebb dermokozmetikai technológia, mely ma elérhető.  Simítja, feltölti a ráncokat, és visszaállítja az évek során elveszett szilárdságot és rugalmasságot.

Hatóanyagai:
Hyalusphere®
A Hyalusphere egy szabadalmaztatott, mikro-kapszulázási technológiával (Spherulite) jutattja be a nagy molekulasúlyú, biotechnológiai módszerekkel, növényekből tejsav-baktériumok által előállított hialuronsavat (PM: 1-1.4 MDa) a bőrbe. A Spherulite egy lassú kibocsátású transzfer technológia, amely segít a hialuronsavnak a legmélyebb bőrrétegekbe behatolni. Mikrogömbjei fokozatosan feloldódnak, miközben áthaladnak a bőr rétegein. A feloldódási folyamat órákig tart, ez biztosítja a hialuronsav lassú, folyamatos felszabadulását a feltöltő hatás kiváltásához.
Működési mechanizmus- Hyalusphere:
• Optimalizált bőr penetráció
• Idő kontrollált hialuronsav felszabadulás
• Feltöltő hatás

Redens’In 
Növeli a zsírsejtek triglicerid tárolási képességét a bőrben. Növeli a hialuronsav szintézis sebességét. Kitölti a ráncokat belülről kifelé.

Crystalhyal®
Mikroszkópikus védőréteget képez a bőrön, amely nem zárja el a pórusokat, de gátolja a láthatatlan vízleadást, nedvesség megtartó rendszerként működik. Védi a bőrt a külső behatásoktól, amelyek megváltoztathatják a bőr barrierjének természetes lipidszintjét.

StimulHyal
Ez a szabadalmaztatott hatóanyag kifejezetten serkenti a bőr természetes hialuronsav- és elasztin szintézisét, így akadályozva a bőr öregedését. Növeli a bőr rugalmasságát. Segít megelőzni a bőr megereszkedését, valamint a ráncok kialakulását.

X50 Hyalufiller
Az X50 HYALUFILLER egy kozmetikai drón, amely egy specifikus peptidet szabadít fel, és a hialuronsav szintézist természetes módon növeli. Elősegíti a hialuronsav természetes regenerálódását a mélyebb bőrrétegekben. Rövid időn belül egészséges, egységesen ránctalan megjelenést ad a bőrnek, köszönhetően új hatóanyag beviteli technológiájának.

Easyliance®
A hatóanyag elterül a bőr felszínén, miközben mikroszkopikus rugalmas filmréteget hoz létre, amely gyorsan széthúzza és kisimítja a bőrt. Az eredmény azonnal látható, csökkenti a ráncok mélységét, és látványosan simább bőrképet vált ki.

A 3D Hyalu Fill Multi Power H.A. lehetővé teszi a tű nélküli, látványos hialuronsav feltöltést!
Visszaadja a bőr volumenét, simítja, feltölti a ráncokat, és visszaállítja az évek során elvesztett szilárdságot és rugalmasságot.

Lakossági kiszerelés: 50 ml

Felhasználás

Használja naponta reggel és este! A letisztított bőrbe lágyan teljes felszívódásig simítsa be a terméket, majd használja fölé a megszokott hidratáló, illetve éjszakai krémét!

Összetétel

Water (Aqua), Cetearyl Alcohol, Cyclopentasiloxane, Isononyl Isononanoate, Propanediol, Dimethicone, Steareth-2, Dimethyl Isosorbide, Acacia Senegal Gum,  Steareth-21, Ethoxydiglycol, Dimethicone Crosspolymer, Glyceryl Stearate, PEG 100 Stearate, Phenoxyethanol, Sucrose Palmitate, Aloe Barbadensis Leaf Juice, Glyceryl Linoleate, Tocopheryl Acetate, Hydrolized Rhizobian Gum, Hydrolized Yeast, Allantoin, Chlorphenesin, Caprylyl Glycol, Cetyl Hydroxyethylcellulose, Disodium EDTA, Polyglucuronic Acid, Sodium Hyaluronate, Lecithin, 2-Hexanediol, Ciric Acid, Potassium Sorbate, Sodium Hydroxide.