Pszichológia – A kitartás gyümölcse

Előadó: Dr. Almási Kitti
Időpont: 2023. június 6. (kedd) 10-12 óráig

A workshop két témakört érint:

„Stresszkezelés a szemléletmód megváltoztatásával” , melyben a hangsúly a gondolkodásmód megváltoztatásán van, a helyzetek, veszélyek megfelelő értékelésén.(Hogyan nézzünk szembe a kihívást jelentő helyzetekkel, amelyeket „stresszfaktorként” élünk meg. A stressz természetes velejárója mindennapjainknak ugyanakkor, ha huzamosabb ideig stresszüzemmódban működünk, az ártalmas lehet az egészségünkre nézve. Márpedig ha a stresszfaktorok számát nehezen tudjuk csökkenteni, kénytelenek vagyunk a másik oldalról megközelíteni a problémát: próbáljuk meg a saját reakciónkat megváltoztatni!)  

„Önismereti tanulságok krízishelyzetben”: ha kizökkenünk a szokásos kerékvágásból, akkor kénytelenek vagyunk addig háttérben lévő készségeinket is igénybe venni, illetve addig háttérben lévő érzelmeinket megélni, mozgósítani. Az ilyen kitett időszakokban akár a szorongásainkkal, akár az erőtartalékainkkal szembesülünk, hosszabb távon segíti az önismeretet, vagy akár kapcsolataink tisztázását. 

Workshop díja: 20.000 Ft, melyből 5.000 Ft egy hónapon belül levásárolható (kizárólag budapesti képviseletünkön).
A workshopon csak és kizárólag OKJ bizonyítvánnyal rendelkező kozmetikusok, illetve kozmetikus tanulók vehetnek részt! Amennyiben szeretne részt venni, hívja központi számunkat +36 1 350 09 63!