PROFESSZIONÁLIS BŐRGYÓGYÁSZATI ELŐADÁS

A HEV FÉNY KÁROS HATÁSAI, VÉDEKEZÉS A KOZMETIKUS ÉS A KOZMETOLÓGUS SEGÍTSÉGÉVEL
Előadó: Dr. Balogh György
Időpont: 2020. március 14. (szombat) 10-14 óráig
Dr. Balogh György onkológus, dermatológus kozmetológus, szakorvos bőrgyógyász nevét sok kozmetikusnak nem kell bemutatni. 2001-ben a Skincare Plasztikai és Bőrgyógyászat Lézerklinikára került, ahol jelenleg is orvos igazgatóként dolgozik. Rendelőjében 10 éve oktatják a bőrgyógyászoknak az esztétikai szakmai gyakorlatot. Az Introlíz Kft. oktatója, több éven át a L’Oréal La Roche-Posay ambassadorja volt. Több kozmetikai cégnél tartott előadást, de most a GIGI Akadémia Plus szerencsés hallgatói itt a GIGI-ben is találkozhatnak ezzel a kiváló szakemberrel.
Előadásának témája: A CITY NAP termékcsaládunk bevezetésekor már rávilágítottunk a mesterséges fények káros hatásaira is. Ezen az előadáson a HEV fény ártalmairól lesz szó, még mélyebb, még tudományosabb megközelítésében, illetve arról, hogy mit tehetünk ellene, és hogyan lehet védekezni a kozmetikus, illetve a kozmetológus segítségével Interaktív szeminárium moderátorral (A moderátor irányított kérdéseket tesz fel a kozmetikusoktól gyűjtött tapasztalatok alapján, és segít elindítani a „kérdezz-felelek” típusú beszélgetős szemináriumot).”
Az előadás ára: 20.000 Ft, melyből 10.000 Ft egy hónapon belül levásárolható (kizárólag budapesti képviseletünkön).

Tanfolyamunkon csak és kizárólag OKJ bizonyítvánnyal rendelkező kozmetikusok, illetve kozmetikus tanulók vehetnek részt! Amennyiben szeretne tanfolyamunkon részt venni, hívja központi számunkat +36 1 350 09 63!