Bemutatkozás

Kedves Partnerünk!

Nagy örömünkre szolgál, hogy érdeklődik termékeink iránt!

A GIGI Cosmetic Laboratories, Izrael legnagyobb kozmetikai vállalata – melyet 1957-ben alapított a Magyarországon született  Eliezer Landau – 1991 óta van jelen a magyar piacon. Jelenleg több mint 3000 kozmetikus partnerrel, folyamatosan növekvő számú kizárólagos szalonnal, hazánkban az  egyik vezető professzionális márka.

A GIGI cég a kozmetikumok teljes skáláját biztosítja mindenkinek. A szalonok számára gazdaságos, úgynevezett kabin kiszerelés készül, míg a páciensek kisebb, attraktívabb csomagolásban ugyanezeket kaphatják meg a házi ápoláshoz. Ezek a lakossági termékek sehol a világon nem kerülnek üzletekben kereskedelmi forgalomba, kizárólag a szalonokban a kozmetikusok diagnosztizálása után vásárolhatók meg. A GIGI kozmetikumokat egyetemi és gyógyszergyári kutató laboratóriumokban kísérletezik ki, évente legalább egy új termékcsalád kerül piacra.

Cégünk a kiváló, professzionális minőségű termékek biztosítása mellett nagy hangsúlyt fektet a kozmetikusokkal történő folyamatos kapcsolattartásra és az oktatásra. Szakmai továbbképzéseink mellett marketing, pszichológia  tanfolyamokat ajánlunk minden tavasszal és ősszel kozmetikusaink számára.
Minden évben tartunk VIP rendezvényt, időszakosan szakmai bemutatókat, nyílt hétvégét kedvezményes vásárlási lehetőséggel és ajándékokkal.

Rendszeres (kedvezményt tartalmazó) és speciális akcióinkról folyamatos tájékoztatást adunk saját tulajdonú GIGI NEWS magazinunkban és a megyei képviselők közvetítésével. Tanulóinkat extra kedvezményes vizsgacsomag és munkakezdési csomag lehetőségével segítjük és országos szinten több szakiskolával állunk szoros munkakapcsolatban. Kozmetikusainkat mindig motiváljuk különböző értékesítési versenyekkel, pontgyűjtő akciókkal vagy közös utazási lehetőséggel. A GIGI kozmetikumokat mennyiségi megkötés nélkül, bármilyen értékben, ingyenes alaptanfolyam lehetőségével (amelyet nem kötelező elvégezni) lehet megvásárolni.

Amennyiben sikerült felkeltenünk érdeklődését egy teljes körű palettával (arckezelési termékek, arckezelő mutifunkciós gépek) rendelkező márka iránt és szeretne Ön is egy kiváló szakemberekből álló, összetartó csapat tagja lenni, akkor részletekért keresse fel budapesti képviseletünket, vagy  a helyi megyei képviselőnket!

Amennyiben Ön nem kozmetikus de szeretne GIGI termékeket használni, és GIGI kezeléseket igénybe venni, úgy hívja a lent található központi számunkat, ahol a megfelelő szalont kiajánljuk Önnek!

GIGI Team