Alternatív megoldás Botox-ra!

Botox helyett: GIGI Biozon Age Renewal szérum

A BIOZON AGE RENEWAL szérum Botox- hatású, ún. neuropeptideket tartalmaz Ezek bizonyos jelzőfehérjék, amelyek a neurotranszmitterekre (neurotranszmitterek  = ezek szállítják az információt az idegvégződésektől az izmokig) hatnak, ezáltal gátolják az izommozgást, így csökkentve a mimikai ráncokat.

A szérum behatol az arcbőrbe, és megelőzi az izmok erős összehúzódását, melyek felszínre hoznák a ráncokat. Gyengíti a vegyi anyagok kiválasztására irányuló túlzott serkentést, ezzel relaxálva az arcizmot. Elősegíti a bőrben a kollagén képződést, feszesebb, rugalmasabb bőrt eredményez.

A BIOZON AGE RENEWAL szérum titka három – aktívan együttműködő – összetevőjében rejlik: BoNT-L peptidTM, SYN-AKE®, ANTARCTICINE®.

 A szérum minden bőrtípusra alkalmazható, mimikai ránctalanító készítmény. A klinikai tesztek nem mutattak semmilyen irritatív vagy allergizáló hatást. Bátran használhatja minden páciens életkortól függően ráncmegelőző, illetve ránctalanító készítményként!

MIK IS AZOK A MIMIKAI RÁNCOK? Az arc azon ráncai, melyek arckifejezéseink nyomán jönnek létre. Ezeket hívják még „mosolyráncoknak” vagy „haragos ráncoknak” is, hiszen azoknak az arckifejezéseknek köszönhetően alakulnak ki, amelyeket életünk folyamán többszázezerszer veszünk fel. Idővel ezekből (kinél később, kinél hamarabb) maradandó ráncok jönnek létre.

Sokan pont ezért választják a Botox injekciót. A Botox egy óriási, 150.000 molekulasúlyú idegméreg, mely nagyságából adódóan nem tud a bőrön keresztül felszívódni, ezért injekciózzák a ráncok helyén a bőr alá.

A Botox hatóanyaga a Botulinum, lebénítja az izmot, így érve el ránctalanító hatását. Nem kell azonban ilyen szépészeti beavatkozásnak, tűszúrásoknak kitenni magunkat, hiszen a legújabb kozmetikai kutatások a kezünkbe adtak egy veszélytelen és teljesen fájdalommentes megoldást.

A GIGI BIOZON AGE RENEWAL SERUM két izomműködés blokkoló, forradalmian új elegyét tartalmazza. Ez a két anyag a BoNT-L peptidTM   és a SYN-AKE®.

Az új BIOZON AGE RENEWAL szérum a mimikai ránctalanítás érdekében a kétféle izomrelaxáló mellett tartalmaz egy olyan hatóanyagot, mely újjáépíti a sérült rugalmas rostokat, ezáltal feltöltve a már kialakult ráncokat.

BoNT-L peptidTMA bőrbe könnyen felszívódik és megakadályozza az acetilkolin (acetilkolin = izom összehúzódást kiváltó ingerületátvivő anyag) kibocsátást, ezáltal gátolja az izom összehúzódásait.

SYN-AKE® (Aktív ránctalanító keverék, amely egy szintetikus tripeptiden alapul) A keverék kifejlesztésében döntő szerepe volt a Waglerin 1-nek, amely a templomi vipera mérgében található peptid. A vipera mérgében található peptidet utánozzák le szintetikusan, hogy nagyobb mennyiségben és sterilebben tudják ezt a hatóanyagot előállítani. Hatásmechanizmusa, hogy leblokkolja a mimikai izmok sejtfalában található receptorokat, aminek köszönhetően azok ellazulnak és a mimikai ráncok kisimulnak.

ANTARCTICINE®

Glikoprotein az Antarktiszi-tengerből, védő, szerkezetátalakító és ránctalanító tulajdonságokkal. Főleg fehérje és cukor kombinációja, amelyek alapvető tápanyagok a sejtek működéséhez. Hidratál, könnyen felszívódik, megelőzi a bőr kiszáradását, klinikai tesztekkel bizonyítottan, jelentősen emeli a bőr kollagén és elasztin tartalmát. Ez rendkívül fontos, hiszen a kollagén rostok számának csökkenése, illetve a rostok roncsolódása okozza azt, hogy arckifejezéseink látható nyomokat hagynak bőrünkön mimikai ráncok formájában. Tehát amíg az előző két hatóanyag csökkenti, blokkolja az izom-összehúzódást, addig az Antarcticine újjáépíti a sérült kollagén szerkezetet, emellet aktívan hidratálja a bőrt és meggátolja a nedvesség elvesztését.

 

A BIOZON AGE RENEWAL szérum helyes használata:

Javasoljuk, hogy egyszerre csak egy nyomásnyi szérumot tegyenek az ujjukra, és a szérummal „rajzolják át” arcukon azokat a ráncokat és barázdákat, melyek a legjobban elmélyültek. Ezután apró, körkörös mozdulatokkal, gyengéden masszírozzák a szérumot a ráncok törésvonalába, a homlokon vízszintesen, a függőleges ráncoknál lentről felfelé, a szemkörnyékén a halántéktól a szemzug felé haladva! A száj környéki ráncokat úgy kezeljék, hogy csukott szájjal addig húzzák mosolyra ajkukat, míg ki nem simulnak a száj feletti ráncok, majd körkörös mozdulatokkal ide is dolgozzák be a szérumot!

A kívánt eredmény csak a szérum rendszeres, napi kétszeri, otthoni alkalmazásával érhető el! Mivel egy kifejezetten ránctalanító szérumról van szó, javasoljuk a bőrtípusnak megfelelő nappali és éjszakai krém használatát a szérum alkalmazása után!