Szeretettel meghívunk  2020.07.31-én tartandó élő  adásunkra 11 órától 12:30-ig!
Téma: Az otthoni ápolás, mint a professzionális bőrápolás része
Megtekintéshez kattints a képre!

Aktuális hírek


Budapesti képviseletünkön június 15-től augusztus 31-ig nyári nyitvatartással várunk szeretettel minden érdeklődő kozmetikust.
H: 8-16 óra,
K-Cs:8-16,30 óra
P: 8-16 óra

Kiszállítást továbbra is minden hétköznap 9 és 16 óra között vállalunk, a megrendeléseket várjuk a
+36 1 350 0963 telefonszámra!
Őszi tanfolyamainkról júliusban adunk részletes tájékoztatást!

BIOZON akció


Július 6-tól fantasztikus nyári Biozon szérum akció!!!
Az akció a készlet erejéig tart!
A Biozon egy luxus, mimikai ránctalanító szérum, mellyel látványos „méregmentes botox” hatást érhet el! A szérum behatol az arcbőrbe és megelőzi az izmok erős összehúzódását, melyek felszínre hoznák a ráncokat. Nem bénít csak relaxál! Elősegíti a bőrben a kollagén képződését, feszesebb, rugalmasabb bőrt eredményez, ezáltal feltölti a már kialakult ráncokat. Részletekről érdeklődjetek országszerte minden GIGI Kozmetikában, Képviseleten vagy központi telefonszámunkon:
+36 1 350 0963

Speciális szalon szett akció!!!

GIGI Anti-aging szalon kezelő szett
Az év napfényes időszakában is használható anti-aging termék válogatás bőrmegújító-, pigment halványító-, mélyhidratáló-, feltöltő-, regeneráló kezelésekhez.
A szett tartalma:
Ester C lágy tisztító szappan – 200 ml
Nutri-Peptide tejsavas peeling – 50 ml
Ester C szérum – 120 ml
Bioplasma mini kezelő szett: (Bioplasma azelain peeling zselé – 30 ml Bioplasma bőrmegújító szérum – 30 ml Bioplasma aktiváló és revitalizáló maszk – 2x20 ml, 2x20 ml)
Bioplasma mélyhidratáló masszázskrém - 250 ml
Bioplasma supreme hidratáló krém száraz bőrre SPF 20 – 200 ml
CITY NAP frissítő, hidratáló arcpermet - 100 ml
MOST AKCIÓS ÁRON! Részletekről érdeklődjön a GIGI képviseleteken!

Speciális lakossági szett akció !!!

Keresse képviseleteinken és a GIGI kozmetikákban Bioplasma lakossági szettünket akciós áron!
A szett tartalma:
BIOPLASMA „supreme” hidratáló krém száraz bőrre SPF 20 - 50 ml Intenzív hidratáló, tápláló, feszesítő krém. Megszünteti a bőr húzódását, szárazságát. Pótolja a hiányzó hidrolipid réteget, helyreállítja a bőr normális működését és védekező funkcióit. Új életerővel tölti fel a bőrt. Teljeskörű UVA- és UVB védelmet biztosít. Semlegesíti a szabad gyököket, gyógyítja a bőr sérüléseit, stimulálja a kollagén és a hialuronsav szintézist. Gátolja a pigmentációk kialakulását.
BIOPLASMA „supreme” tápláló krém 50 ml Tápláló, regeneráló krém. Víz- és zsírhiányos bőrök ápolására alkalmazható luxus tápláló krém. Mélyen hidratálja, táplálja a bőrt, gyógyítja a bőr sérüléseit. Semlegesíti a szabad gyököket, stimulálja a kollagén- és hialuronsav szintézist. Visszaállítja a bőr normális működését és védekező funkcióit.

Újra kapható Botox hatású szérumunk!

A Biozon Age Renewal luxus, mimikai ránctalanító szérum, mellyel látványos „méregmentes botox” hatást érhet el! A szérum behatol az arcbőrbe, és megelőzi az izmok erős összehúzódását, melyek felszínre hoznák a ráncokat. Nem bénít, csak relaxál! Elősegíti a bőrben a kollagén képződést, feszesebb, rugalmasabb bőrt eredményez, ezáltal feltölti a már kialakult ráncokat.
Bővebb termékinfomációért klikkelj a boxra!

Új termékek érkeztek!

Hallott már a GIGI otthoni Intim fehérítő termékeiről? Ha nem, kattintson a képre!