Aktuális hírek

Budapesti képviseletünk nyitva tartása:

Hétfő: 8.00-16.30
Kedd: 8.00-16.30
Szerda: 8.00-16.30
Csütörtök: 8.00-16.30
Péntek: 8.00-16.00
Kiszállítást továbbra is minden hétköznap 9 és 16 óra között vállalunk, a megrendeléseket várjuk a +36 1 350 0963-as telefonszámra!

SZÜLINAPI AKCIÓ!!!
CITY NAP PLATINUM MASZK

Június 1-től a készlet erejeéig, de legkésőbb június 30-ig 25%-os kedvezménnyel vásárolható meg a CITY NAP Platinum maszk lakossági és kabin kiszerelése is!
Egyedi terápiás, melegedő, luxus maszk , mely fellazítja és eltávolítja az elhalt hámsejteket és a szennyeződéseket, megköti és semlegesíti a szmogból eredő káros anyagokat, és megakadályozza ezek túlzott felhalmozódását. Létfontosságú aminosavakat, fehérjéket, ásványi anyagokat, vitaminokat és antioxidánsokat visz a bőrbe. Növeli a bőr természetes nedvességtartalmát, és hőt termel, ezzel elősegítve a fibroblasztok vérellátását, így ezek erősebb, egészségesebb kollagént és elasztint képeznek. Hatása azonnal látható. Megelőzi a mitesszerek kialakulását és a felesleges faggyú felhalmozódást, kezeli a napsugárzás és a környezeti szennyeződés okozta károkat, továbbá létfontosságú regeneráló összetevőkkel látja el a bőrt.
Bővebb termékinformációért kattints a képre!

CITY NAP frissítő hidratáló spray a szülinapi akcióban!

Június 1-től a készlet erejeéig, de legkésőbb június 30-ig 25%-os kedvezménnyel vásárolható meg a CITY NAP Frissítő, antioxidáns arcpermet 10-féle gyógynövény kivonattal minden bőrtípusra!
Azonnal életerővel és energiával tölti fel a bőrt, elősegíti a friss, élénk megjelenést. Használja bárhol, bármikor amikor a bőrének felfrissülésre van szüksége!

Keresse a GIGI kozmetikákban!

Bővebb termékinformációért kattintson a képre!

3D Hyalu Fill akció!!!

A GIGI feltöltő-, feszesítő széruma, a legjobb megoldás a hialuronsav optimális beviteléhez, mely elengedhetetlen az egészséges, sima és rugalmas bőr fenntartásához. A termék a különböző molekulasúlyú hialuronsavat aktív hordózó molekulákba csomagolva, természetes peptidekkel és vegyületekkel kombinálva juttatja a bőrbe. Ezek a hatóanyagok együtt segítenek abban, hogy feltöltsék a bőr legmélyebb rétegeit, miközben kisimítják a bőr felületi rétegét is. Formulája a legmodernebb dermokozmetikai technológia, mely ma elérhető. Simítja, feltölti a ráncokat, és visszaállítja az évek során elveszett szilárdságot és rugalmasságot.
Vásárold meg most 20% kedvezménnyel a GIGI kozmetikákban!
Bővebb termékinformációért kattints a képre!

BIOZON AKCIÓ!!!

Luxus, mimikai ránctalanító szérum, mellyel látványos „méregmentes botox” hatást érhet el! A szérum behatol az arcbőrbe és megelőzi az izmok erős összehúzódását, melyek felszínre hoznák a ráncokat. Nem bénít csak relaxál! Használata elősegíti a bőrben a kollagén képződését, feszesebb, rugalmasabb bőrt eredményez, ezáltal feltölti a már kialakult ráncokat.
Aktuális havi akciónkban MOST 17% kedvezménnyel kapható ez a közkedvelt termék! Az akció június 21-ig, de legkésőbb a készlet erejéig tart!

Bővebb termékinformációért kattints a képre!

Júniusi szülinapi akció kabin termékekre!

Június 1-től a készlet erejéig, de legkésőbb június 30-ig 25% kedvezménnyel vásárolhatóak meg az alábbi termékek!
NUTRI PEPTIDE éjszakai krém 200 ml
NUTRI PEPTIDE gazdag aranymaszk 500ml
CITY NAP platinum melegítő maszk 200 ml
Keresse a GIGI képviseleteken!