Aktuális hírek

Nyitvatartásunk a GIGI budapesti képviseleten 2021. január 6.-tól!

Hétfő: 8.00-16.30
Kedd: 8.00-16.30
Szerda: 8.00-16.30
Csütörtök: 8.00-16.30
Péntek: 8.00-16.00
Kiszállítást továbbra is minden hétköznap 9 és 16 óra között vállalunk, a megrendeléseket várjuk a +36 1 350 0963-as telefonszámra!

Januári akció

Január második hetétől kedvezményes áron megvásárolhatóak a Nutri-Peptide termékcsalád termékei!
A Nutri-Peptide egy aktív sorozat, mely egyesíti a természetes hatóanyagokat a legmodernebb biotechnológiai hatóanyagokkal. Innovatív, kis molekulatömegű összetevői beépülnek a bőrbe, elősegítve és serkentve a bőr megújulási-, és természetes működési folyamatait.Tökéletes anti-aging kezelési rendszer, mely megfelelő kombinációban használható pigmenthalványításra, zsíros bőr ápolására, feltöltésre, ráncsimításra egyaránt.

Bővebb termékinfomációért kattints a boxra!

Újdonság!!!

10% glikolsavas bőrmegújító krém
Új nagyágyú az otthoni bőrápolásban! 10% glikolsavval és természetes gyümölcssav koktéllal a feszes, sima és egyenletes tónusú bőrért!
Bővebb termékinfomációért kattints a boxra!

Újdonság!!!

Tökéletes bőrfertőtlenítő kézgél
Biztonságos, 15 másodperc alatt ható, alkoholmentes kézkrém! Használd bárhol, bármikor, amikor nem áll módodba alaposan kezet mosni! Ápol, hidratál, nem szárítja ki és nem irritálja az érzékeny bőröket sem!
Bővebb termékinfomációért kattints a boxra!

Where Ever You are...

Kényeztető, luxus ápolás és bőrvédelem a mindennapokban!
A termékek megismeréséért kattints a boxra!

Újdonság!!!

ACNON SPOT GEL - Antiszeptikus gyógyító gél
Sebgyógyító, antimikrobiális, gyulladáscsökkentő zselé a pattanások helyi kezelésére. Gyorsan megszünteti a gyulladást és elősegíti a bőr heg- és foltmentes gyógyulását. Normalizálja a faggyúmirigyek működését, enyhíti a bőr irritációt.
Bővebb termék információért klikkelj a boxra!