Megtekintéshez kattints a képre!

Aktuális hírek

Március 8. és 22. között is a szokásos nyitvatartással várjuk partnereinket!

Hétfő: 8.00-16.30
Kedd: 8.00-16.30
Szerda: 8.00-16.30
Csütörtök: 8.00-16.30
Péntek: 8.00-16.00
Kiszállítást továbbra is minden hétköznap 9 és 16 óra között vállalunk, a megrendeléseket várjuk a +36 1 350 0963-as telefonszámra!

SUN CARE AKCIÓ!!!

A Sun Care fényvédő termékcsalád, egyesíti a leginnovatívabb UV-szűrő hatóanyagokat, teljes körű védelmet kínálva az UVA- és UVB- és az IRA-sugarakkal szemben. Termékei meggátolják a napfény okozta bőröregedést (photo-aging), megőrzik a bőr hidratáltságát, rugalmasságát és biztosítják a bőr funkcióinak tökéletes működését.
Bővebb termékinformációért kattintson a képre!

RECOVERY AKCIÓ

Növényi őssejtes, gyógyászati terméksor, magas antihisztamin tartalommal, széles palettája megoldást nyújt minden bőrtípus kezelésére, legyen az érzékeny, rosaceás, érett, zsíros vagy pigmentfoltos. Ajánlható „drasztikusabb” szépészeti beavatkozások elő- és utókezelésére is. A „NO MORE REDNESS” utazó csomag, illetve a peeling foyadékok nem tartoznak bele az akcióba! Az akció egyes termékei később érkeznek meg! Részletek a GIGI képviseleteken!
Bővebb termékinformációért kattintson a képre!

Újdonság!!!

A GIGI Laboratories egy új, orvosi tisztaságú MESOPRO koktél sorozatot fejlesztett ki a különböző bőrproblémák kezelésére, mint például az egyenetlen bőrszín, a ráncok, a zsíros bőr és a dehidratáltság. Ez a sorozat alkalmazható minimálisan invazív professzionális kezelésekhez is, mint a mezoterápia és a mikrotűs eljárások.
A MESOPRO család:
•Nanotechnológia felhasználásával készült
• Steril - tartósítószermentes
• Biológiailag alkalmazkodik a bőrhöz
• Kiváló minőségű, nagy koncentrációjú hatóanyagokat tartalmaz
• Személyre szabott és probléma specifikus megoldásokat kínál
Bővebb termékinfomációért kattints a boxra!

CITY NAP PLATINUM MASZK

Fellazítja és eltávolítja az elhalt hámsejteket és a szennyeződéseket, megköti és semlegesíti a szmogból eredő káros anyagokat, és megakadályozza ezek túlzott felhalmozódását. Létfontosságú aminosavakat, fehérjéket, ásványi anyagokat, vitaminokat és antioxidánsokat visz a bőrbe. Növeli a bőr természetes nedvességtartalmát, és hőt termel, ezzel elősegítve a fibroblasztok vérellátását, így ezek erősebb, egészségesebb kollagént és elasztint képeznek. Hatása azonnal látható. Megelőzi a mitesszerek kialakulását és a felesleges faggyú felhalmozódást, kezeli a napsugárzás és a környezeti szennyeződés okozta károkat, továbbá létfontosságú regeneráló összetevőkkel látja el a bőrt.
Bővebb termékinformációért kattints a képre!

Where Ever You are...

Kényeztető, luxus ápolás és bőrvédelem a mindennapokban!
A termékek megismeréséért kattints a boxra!